Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
aprilie:
Cred ca o sa fac o "nebunie" si o sa vin si eu :-\ Dar probabil o sa ma hotarasc cand nu vor mai fi locuri asa cum am facut si cu Delta :(
mar.drag.5:
Vin din Bucuresti si mai am sase locuri in masina. Incep inscrierile? Daca aveti timp, putem merge pe Transalpina si sa ne intoarcem pe Transfagarasan!
dauina:
--- Citat din: mar.drag.5 din Joi, 01 August 2013, 21:29 ---Vin din Bucuresti si mai am sase locuri in masina. Incep inscrierile? Daca aveti timp, putem merge pe Transalpina si sa ne intoarcem pe Transfagarasan!
--- Terminare citat ---
dar cu ce vi bre? Cu microbuzu'???
janeta:
--- Citat ---Wow! Ce surpriza! Ea este ''guru'' meu in SC:) Te pup si de-abia astept sa te vad. Sun-o direct pe Samiza!
--- Terminare citat ---
Kik , de asa o "maguleala" n-am avut parte de mult timp . multam tare frumos ! :kissing:
care o fi femininul de la guru ? guroaica ? :giggle:
admin:
Buna idee Marian! Transalpina este la doar 30 km de Sibiel iar Transfagarasanul la 80. Deci un circuit bine gandit. Deschide o lista, prezinta cu ce propui sa mergeti, pt ca este o informatie pe care lumea cu siguranta o asteapta..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă