Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (10/78) > >>

mar.drag.5:
Gigi, vin si eu la Sibiel. Cu transportul cum este?
Marian D.

admin:
Super! Cu transportul de data asta recomand transportul de linie Bucuresti - Sibiu. Costa mai putin decat un microbuz inchiriat. Si este ok, eu folosesc de multe ori solutia asta. De la Sibiu la Sibiel va duc eu, cu microbuzul.

lucian75:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 27 Octombrie 2012, 19:40 ---Sarbatoarea recoltei. Sibiel 27 – 29 septembrie 2013
Editia a III-a

Vor fi servite bucate traditionale din zona, dar si sasesti: salata de vinete, afumaturi, ciolan in bere neagra, pui Wachauer, placinte cu varza, henclesh, pastrama si bulz la gratar.

--- Terminare citat ---

Uff e ceva deosebit ce mi-ar place foarte mult...insa a trebuit sa ma autopedspesc sa raman mai mult cu munca afara :(

dar cu gandul la Rebeliune,probabil atunci va fi prima iesire cu SC  :D

adda:
Bine ai zis Lucian Rebeliune....cam asa ceva este  ;D, dar si sarbatoarea recoltei e cam pe aproape, un fel de avanpremiera la revelion  :)

lucian75:
Pai imi dau seama ca va fi super si cand ma gandesc ce voi pierde parca parca...dar e cam complicat cu programul asta...
Ziua Recoltei doar ce am vazut asa putin prin Brasov prin piata Steagului...numai cand ma gandesc la must,pastrama...sau un vitel sau o oaie la protap uffff deja ma ia ...

PS: si totusi daca este cineva ce doreste sa ma insoteasca pasager pe 2 roti cred ca nu as mai sta pe ganduri deloc :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă