Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (55/78) > >>

Mari_a:
Daca as fi stiut mai din timp... m-as fi dus in Sibiu cu o zi mai devreme... Acum e prea tarziu sa mai aranjez ceva la serviciu. In privinta intoarcerii... ma mai gandesc daca "prind" autobuzul de 16,15!  :D   (Mi s-a mai intamplat sa plec cu cel de ora 23, sa trec pe-acasa sa las bagajele si sa... ma duc la serviciu "odihnita" si proaspata ca o garofita!  :2funny:

Si da, sa pregatiti aparatele foto, incarcati bateriile ca sigur o sa avem ce poza in Sibiu!  ;)    :giggle:   Am auzit ca vine si Ghita Ciobanu' de la Jina!  :happy:

kike:
 :2funny: Sunteti nebune!!!!!! Am de munca, lasati-ma-n pace :blush:

Sherban:
 :dance:d cate lucruri de facut...nu stiu cum o sa "lungim" timpul... Ce frumos! de mult nu am mai avut atatea chestii interesante la un loc

Mari_a:
Daaaa, o sa fie fain!  :)
Kiku, imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu nimic! Mai poti sa muncesti la ora asta? Eu nici bagajul nu sunt in stare sa-l fac... Nu stiu ce opincute de dans sa-mi iau, ca l-am vazut pe lista pe Fred Astaire...  ;D   
 :dance:

murandra:
Mari_a, pentru o cauza nobila, te lasam in Sibiu daca vrei, dar de nu, acas' tot ajungi. Portbagajul e liber  oO

Kike, las' ca stim noi ca juma te gandesti la ce screem noi p'aci, si juma la munca  :hammer:

Tatiana, i-auzi ca vine Ghita Ciobanul  *|*  *|*  *|* :yeah:  :yeah:  :yeah: Ce zici?  :whistle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă