Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
murandra:
Acu am reusit sa ma eliberez si io din sedinte |o
Asadar:
Dus la Sibiel - masina personala Murandra - 2 locuri libere. Plecare aprox ora 14,00 din Bucuresti, via Valea Oltului, alta cale mai directa si mai scurta n-avem :strambatura:
Intors la Bucuresti - masina personala Murandra - 1 loc liber. Plecare - cat mai tarziu, undeva dupa amiaza.
mariastoica:
Uf..as fi venit doar ca am apucat sa imi iau liber o zi intreaga de la servici si as fi vrut sa plec mai de dimineata daca tot nu lucrez in acea zi. Multumesc mult insa pentru oferta
murandra:
--- Citat din: murandra din Marți, 24 Septembrie 2013, 16:53 ---Acu am reusit sa ma eliberez si io din sedinte |o
Asadar:
Dus la Sibiel - masina personala Murandra - 2 locuri libere. Plecare aprox ora 14,00 din Bucuresti, via Valea Oltului, alta cale mai directa si mai scurta n-avem :strambatura:
Intors la Bucuresti - masina personala Murandra - 1 loc liber. Plecare - cat mai tarziu, undeva dupa amiaza.
--- Terminare citat ---
Rectificare la cele anterior mentionate: LOCURILE AU FOST OCUPATE, ATAT LA DUS, CAT SI LA INTORS. Ne vedem la Sibiel *|*
Mari_a:
1. Tania - gara 15:30
2. Corona - gara 15.30
3. Ana-Maria T. gară 15.38
4. Alexandra S. - gara 15,30
5. Maria M. - gara 15,30
6. Janeta P - gara 15,30
7.Petra P - gara 15, 30
8. B Tatiana - gara 15,30
9. D Sabina - gara 15,30
10. R Maria - gara 15,30
11. Silvia S. - gara 15,30
Ati vazut ce se intampla in Sibiu w-e asta? 8) ......Mmmmmi-e teama ca ora 16,15 de plecare duminica (ma refer la autobuz) e prea.... timpurie! :D
http://cibinfest.ro/
murandra:
Vai Mari_a si asa tarziu anunti? Iti dai seama ca pentru soferi e cel mai nasol, sper sa aiba totusi si bere fara alcool :strambatura:
Oricum, noi (cele 4 din masina) sigur vom participa, iar cat vom sta ... depinde de oferta, nu fetelooorrr?
Poate gasim si noi ceva frumos de pozat, cum a gasit si Codru in Spania :yeah:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă