Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (53/78) > >>

Sherban:

--- Citat din: aprilie din Luni, 23 Septembrie 2013, 22:06 ---Nu stiu daca ne cunoastem, Sherban, ar fi chiar frumos  :) ... Ce am prestat eu in SC: am ramas fara aer in Apuseni, fara picioare pe Cheile Nerei si fara grai in Delta ...   ;D Deci ... ne stim ?  :-\

--- Terminare citat ---

se pare ca a venit momentul sa ne cunoastem..abia acum, adica vineri :)

mariastoica:
Hello. dintre cei care plecati cu masinile din Buc mai are cineva vreun loc liber? scuze ca intreb asa tarziu de-abia m-am inregistrat.Merci

kike:

--- Citat din: mariastoica din Marți, 24 Septembrie 2013, 12:58 ---Hello. dintre cei care plecati cu masinile din Buc mai are cineva vreun loc liber? scuze ca intreb asa tarziu de-abia m-am inregistrat.Merci

--- Terminare citat ---

Buna, Maria! Eu si Raluca, alias Murandra, plecam, din cauza de serviciu, :) vineri la ora 2 din Bucuresti. Mai sunt 2 locuri libere, asa ca daca esti interesanta, anunta-ne :)

Tatiana:

--- Citat din: kike din Marți, 24 Septembrie 2013, 16:04 ---Buna, Maria! Eu si Raluca, alias Murandra, plecam, din cauza de serviciu, :) vineri la ora 2 din Bucuresti. Mai sunt 2 locuri libere, asa ca daca esti interesanta, anunta-ne :)

--- Terminare citat ---

KIKE, ai grija cum dai locurile in masina ca la intoarcere ma intorc si eu cu voi .Sa nu apara confunzii si incurcaturi! :) Te pup si deabea astept sa ne facem de cap la Sibiel .

kike:
Te-am luat in calcul... ;) Party :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă