Autor Subiect: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013  (Citit de 94201 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
« Răspuns #180 : Marți, 05 Martie 2013, 21:10 »
Si? Altceva? Pe unde sunteti toti? Va probati costumele in fata oglinzii?  :D
Anul trecut era mai animat topicul de carnaval... Sper sa nu fie si acolo atmosfera asta ...

Ma uit pe camere in Piata Mare... Abia astept s-o iau la pas!
Vad ca sibienii s-au culcat la ora asta.... Doar ici-colo cativa intarziati...
http://www.sibiu.ro/LiveOK/cam5.html

Offline netgamero

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Vali (Sibiu)
« Răspuns #181 : Marți, 05 Martie 2013, 23:20 »
Ai dreptate, Gigi, il stiam pe cel de pe Darstelor, dar am uitat. Am gasit si eu ceva pe strada Avrig nr.1A (langa restaurant Galant, intersectia cu Bdul Victoriei), cica are peste 1000 de costume, program pana la 20.00, www.regiicarnavalelor.ro

Offline netgamero

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Vali (Sibiu)
« Răspuns #182 : Marți, 05 Martie 2013, 23:21 »
Si? Altceva? Pe unde sunteti toti? Va probati costumele in fata oglinzii?  :D
Anul trecut era mai animat topicul de carnaval... Sper sa nu fie si acolo atmosfera asta ...

Ma uit pe camere in Piata Mare... Abia astept s-o iau la pas!
Vad ca sibienii s-au culcat la ora asta.... Doar ici-colo cativa intarziati...
http://www.sibiu.ro/LiveOK/cam5.html

Maria, Sibiul nu doarme, ori sunt la baute oamenii, ori se uita la meci.... Uita-te si tu pe la 1.00-2.00 noaptea sa vezi animatie

Offline mioara

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #183 : Miercuri, 06 Martie 2013, 01:25 »
Buna dimineata!
Mai e putin pana vineri. Eu intentionez sa plec cu masina din Sfantu Gheorghe catre Sibiu, trec prin Brasov. Mai e cineva care merge din zona aceasta? Sunt numai eu deocamdata, deci loc ar fi. :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #184 : Miercuri, 06 Martie 2013, 08:51 »

Poanta la 'drum de seara':
Gigi, daca noi 4 venim gata costumate de pe microbuz, ai sa ne recunosti?...

Raspuns la drum de zi' :
In mod cert Gigi va v-a recunoaste! Veti fi singurele costumate !!  :giggle:

Sa va distrati bine miha!!  :)

....

Mari, eu ma uit acum pe camera aia - ce mi-ar place sa fie asa liniste si pe la noi,  nici nu se compara cu Piata Universitatii din Bucuresti.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #185 : Miercuri, 06 Martie 2013, 09:27 »
Raspuns la drum de zi' :
In mod cert Gigi va v-a recunoaste! Veti fi singurele costumate !!  :giggle:

Sa va distrati bine miha!!  :)

Draga mea draga Gabi!
Tin minte primele tale sfaturi pe care mi le-ai dat pe Facebook!Era inainte de Revelion 2013!Acolo, la geoagiu mi-am facut prieteni noi...cu Caro ma voi intalni la Carnaval(si de abia astept, crede-ma!)Cu tine..cand? :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #186 : Miercuri, 06 Martie 2013, 10:03 »
Maria, Sibiul nu doarme, ori sunt la baute oamenii, ori se uita la meci.... Uita-te si tu pe la 1.00-2.00 noaptea sa vezi animatie

Aham... Maine seara o fi meci?   Oricum, ma bucur ca nu e nici un targ, ca-s satula de balciul din Bucuresti... Anul asta pe-aici e... supraoferta la martisoare, inimi de blanita si flori de carpa! Nici n-ai pe un'sa mergi!
... Am gasit si eu ceva pe strada Avrig ... cica are peste 1000 de costume...www.regiicarnavalelor.ro

Ooo, ce fain! Un costum de Alice in Tara Minunilor mi-ar fi placut! Daca stiam, nu ma mai munceam sa-mi fac singura... E de retinut pentru la anu' ...

Da, Gabi, au asfaltat si pe la noi Piata Universitatii, dar asa e: nu se compara! De Piata Unirii ce sa mai spun?! Zici ca esti in Europa! Nu, nu de continent e vorba, ci de bazar...  :(

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #187 : Miercuri, 06 Martie 2013, 13:28 »
M-am uitat si eu, de curiozitate, pe site-ul cu regii carnavalelor. In afara faptului ca majoritatea costumelor reprezinta personaje moderne, si sexi (sau care se vor sexi), numai bune pentru generatia copiilor nostri, eu cred ca le lipseste umorul... si spontaneitatea. Adica, intr-un cuvant, bascalia tipic romaneasca, cuvenita unei distractii pe cinste. Cine-si aminteste de "ciobanasul de la Jina", "tiganca", "piratul" sau "cumparatura" de anul trecut, stie ce vreau sa spun...  ;)

@Mari_a, Sibiul nu doarme... munceste.  |o Costumul meu e aproape gata, dar inca sunt prinsa (saptamana asta) cu o noua gaselnita a ministerului: inspectiile ad-hoc de evaluare a scolilor.  Adica, verifica hartii. Si eu de obicei n-am niciun chef sa lucrez "pe hartie", prefer life. |o Din pacate, am asa o stare de lasa-ma sa te las, ca nici nu-mi mai arde de invatat "rolul" pentru carnaval. In momentul asta, as vrea sa ma transform temporar intr-o musca si sa ma distrez asa "nevazuta", in preajma voastra, la Sibiel... :crazy2: Si numai maine nu-i poimaine... Sper sa-mi treaca... in timp util.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #188 : Miercuri, 06 Martie 2013, 14:27 »
Cum "sa te distrezi "nevazuta"? Nici eu nu pot sa zic ca-s in starea "aia" dar ma gandesc ca.... "pofta vine mancand"!
Cu rolul... io nu va zic nici o poezie, pe mine sa nu ma mai puneti sa vorbesc la microfon!  :bully:  Eventual pot sa va descriu costumul, asa ca la "Floarea din gradina": ie, cioareci, bundita, catrintza s.a.  :D
In privinta costumelor de pe site-ul ala... si eu ma vreau sexi!  :giggle:  Poate la anu!  ;D  Gasisem pe undeva "costum de femeie ispititoare"  :D
Glumeam, dar da, ai dreptate cu spontaneitatea! Abia astept sa vad costumele! (si sa vad ce e... bondaru' anu' asta  :giggle:  soricel, veveritz... balerin... dr.Bunsen...   ;D ... capcaun...  :giggle: )

Si Bucurestiul munceste! Ca asa am eu noroc: de cate ori am trebi cu plecarea se gaseste cate ceva de facut, de tre' sa stau la serviciu pana.. hăăăt! Altii, cand e de plecat, rup usa pe la 12... Daaaar patria imi va fi recunoscatoare!  :crazy2:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #189 : Joi, 07 Martie 2013, 00:02 »
Mi-am revenit!  :yeah:
Si mi-am adus aminte de "copacul cu flori"... cu dedicatie!  ;)

UN COPAC CU FLORI - Stefan HRUSCA

Offline mvjhon

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
  • Daca nu ai noroc, trebuie doar sa lupti mai mult.
« Răspuns #190 : Joi, 07 Martie 2013, 00:04 »
Eu sunt MariuS care ajunge in Sibiu la 15:30 si pe care trebuia sa-l duca Gigi la inchiriat de costum, intre timp am gasit un fel de costum la mine in oras si e ok ca nu mai pierd timpul in Sibiu cu asta ;)
Abia astept sa ne cunoastem.
Don't worry if you're SINGLE. God is looking at you right now, saying "I'm saving this one for someone SPECIAL."

Offline kama148

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #191 : Joi, 07 Martie 2013, 00:50 »
Gigiiiiii..... :yeah: :yeah:m   nu stiu daca-ti mai amintesti de anul trecut,  dar optez pentru meniul  VEGETARIAN sau VEGAN, (sper ca nu este prea tarziu) , vreau vegetarian, ca deeeeeeee... numai asa ne mentinem in forma pentru DANS :dance: :dance: :dance:

Dragiiiilor.... de-o saptamana imi dreg vocea cu galbenus de ou crud pentru karaoke, iar costumul, gata si el, adica
l-am rezervat, dar ATENTIE!!! la prezentarea costumului sper sa nu-mi scape vre-un pantof in capul cuiva, asa ca va recomand sa purtati casti de protectie :2funny: :2funny:

Offline mvjhon

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
  • Daca nu ai noroc, trebuie doar sa lupti mai mult.
« Răspuns #192 : Joi, 07 Martie 2013, 02:43 »
vreau vegetarian, ca deeeeeeee... numai asa ne mentinem in forma pentru DANS :dance: :dance: :dance:

Iarta-ma, dar cred ca numai asa poti lesina pe ringul de dans :D
Daca vrei sa fii in forma pentru dans ai nevoie de proteinele din cea mai buna LEGUMA ( se stie, cea mai buna leguma e aia care face guitz, guitz si se recolteaza la ignat ;) )

:oops: scuze pt  :offtopic:

Ahhh, Gigi, meniul vegan contine "iarba"? ca o sa vreau si eu o portie inainte de karaoke  :D  Nu, nu o sa ma faca sa cant mai bine, doar ca n-o sa ma las intimidat de rosiile aruncate in capul meu  :strambatura:
Don't worry if you're SINGLE. God is looking at you right now, saying "I'm saving this one for someone SPECIAL."

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #193 : Joi, 07 Martie 2013, 11:04 »
....Cu tine..cand? :)

vor fi ocazii!!  :)

... Cine-si aminteste de "ciobanasul de la Jina", "tiganca", "piratul" sau "cumparatura" de anul trecut, stie ce vreau sa spun...  ;)
.....

Mi-am revenit!  :yeah:
Si mi-am adus aminte de "copacul cu flori"... cu dedicatie!  ;)
...

Ne mai aducem aminte Caro. Cred ca si anul acesta vor fi costume faine si pline de umor si imaginatie!!    :dance:

...
Cu rolul... io nu va zic nici o poezie, pe mine sa nu ma mai puneti sa vorbesc la microfon:bully:
....

...o portavoce !!!!  oO

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #194 : Joi, 07 Martie 2013, 16:17 »
Eu una...sunt intr-o pasa neagra!
Tre sa ma scoateti din ea, ca si asta e rolul socializarii!
Habar n-am ce sa spun la microfon(ma refer la costumul de carnaval), daca tac, ce are? :(