Autor Subiect: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013  (Citit de 93204 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
« Răspuns #165 : Marți, 26 Februarie 2013, 14:03 »
 :)

O sa verific daca asa arata.  :D  Ca asta-i facuta de pe dealul ala de pe dreapta, cum te duci....

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #166 : Marți, 26 Februarie 2013, 17:59 »
 :o Super faine poze, Mari_a!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #167 : Duminică, 03 Martie 2013, 11:00 »
Pentru ca se anunta niste zile cu vreme buna si pentru ca doar cativa dintre voi sunt "recidivisti" in ale carnavalului de la Sibiel, va propun pentru dimineata zilei de sambata, la fel ca anul trecut, vizitarea a doua gospodarii tipice Sibielului, a fierarului satului, intr-o demonstratie de confectionare a potcoavelor, apoi o mica excursie de doua - trei ore mai pana mai sus de Schit. Asta inseamna, un echipamnet lejer (nu trebuie de munte, pentru ca mergem pe drum forestier), dar oricum ca intotdeauna ....ghetele sunt binevenite.

Va rog sa-mi comunicati:
- daca printre voi, in afara de Maria si Kike, mai sunt persoane care vin de joi
- cine si cand are nevoie de transport de la Sibiu la Sibiel. Pt asta va rog scrieti-mi pe Email: numele, numarul de telefon si cu ce urmeaza sa sositi si la ce ora. Eu am sa va informez din timp cand este plecarea in grupaj
- daca mai sunt intre voi persoane care doresc sa inchirieze costum din Sibiu. Vineri pana la plecarea sper Sibiel o sa mai am un pic de timp, sambata insa voi fi toata ziua la Sibiel, asa ca nu o sa va pot insoti. Eventual va dau adresa si numerele de telefon ale centrelor de inchiriere, urmand sa va descurcati singuri - ma refer aici la sambata.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #168 : Duminică, 03 Martie 2013, 13:36 »
In Sibiu ajungem patru persoane pentru Carnaval cu Transpolosam(microbuz) in jurul orei 15,30, dar exista posiblitatea sa ajunga la orele 16!Pentru noi patru, (Niculina Iacob, Corina Prodan-Botosani;Viorica Diaconu si Parascan Mihaela-Bacau) ideal ar fi, dat fiind faptul ca nu stiu unde anume stationeaza in Sibiu microbuzul, sa fie undeva in jurul orei 17.Acelasi lucru i l-am trimis lui Gigi pe e-mail, dar il postez si aici, poate cei care vin la Carnaval si vot gasi acest mesaj, vor incrca pe cat posibil sa ne grupm cumva i noi intre noi, asta ca sa nu-i dam pra multa baraie de cap cu transportul lui Gigi!
p.s. Carolina!!!Imi aduc aminte ca tu ai o postare mai veche precum ca ai fi amatoare de un 15,30-16 din Sibiu spre Sibiel!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #169 : Duminică, 03 Martie 2013, 16:57 »
Vin de la Sibiel, unde am facut cu bucatarul sef meniul. Va rog, sa-mi mai comunicati de asemenea, daca printre voi sunt vegetarieni. Trebuie sa stiu dinainte numarul de portii VEGAN,  pentru ca fiind foarte multa lume, este imposibil de intercalat in bucataria de grup si meniuri individuale. Dar daca stiu din vreme, au sa-si pregateasca tot ce au nevoie astfel incat sa iasa cu meniurile vegetariene odata cu cele de normal.

Da data asta am mers pe un meniu mai light, il aveti mai jos:

Cina vineri - se serveste unitar, pentru toata lumea, la ora 19.30. Cum programul incepe la ora 18.30 am rugamintea sa va incadrati ca sosire la Sibiel pana la 18.00, astfel incat sa prindeti ceea ce am pregatit si masa. Sunt preparate calde, care nu pot fi tinute mult la bain marie, pentru ca isi pierd din calitati.
Eu am sa fiu incepand cu 15.00 acolo, pentru a face cazarile pe camere. M-ati ajuta daca as stii din timp daca aveti optiuni de aranjare.

Mamaliguta cu branza de vaci si smantana
Plachie de peste la cuptor cu legume
Clatite cu gem

Dupa masa, noapte de chef, tema o stiti: Let's rock!

Mic dejun sambata - este sistem bufet suedez si se serveste de la ora 9.00 - 10.30.
omleta sau ochiuri
cremvursti
sunca presata
telemea
zacusca
iaurt
lapte
gem
cereale
cafea
ceai

La ora 11.00 plecam in sat, ne intalnim jos in curtea pensiunii, urmand sa vizitam doua gospodarii taranesti, fieraria si Muzeul de Icoane pe sticla. In jur de 14.30 ne asteapta masa de pranz.

Ciorba de manzat taraneasca sau ciorba de legume
Piept de pui in susan cu ciulama de ciuperci
Papanasi

Dupa masa, la 16.00, cine doreste sa faca o plimbare de o ora, o ora si jumatate pana spre schit si inapoi, eu am sa fiu in curte pregatit.

De la 18.30 - 19.30 pregatirea mastilor si a costumelor. Poze in holul de la receptie. La ora 20.00 - spectacol de poiuri si  apoi in restaurant parada si prezentarea mastilor. Fiecare isi va prezenta in cateva cuvinte costumul, iar juriul va puncta fiecare dintre masti.
Urmeaza masa de cina , aperitivul este sistem bufet, apoi felul principal, servit individual la farfurie. Bufetul va cntine rulada de pui, de porc, branzeturi preparate, dobosi, carnati, castraveti, diferite legume pt salata, muraturi. Felul de baza: frigarui asortate pe suport festiv cu garnituta de cartofi taranesti.
Desertul o sa fie surpriza.

O sa fie o noapte de carnaval petrecere, se vor premia castigatorii, se va face un concurs de dans, apoi mai spre dimineata, karaoke.

Micul dejun de duminica va fi servit incepand cu 9.00, este similar cu cel de sambata, dar cu cateva schimbari.

Sa veniti cu voi buna si ceea ce a mai ramas rau din iarna, o sa alungam noi acolo cu mastile. Ca doar de aia e carnaval!  :yeah:

Si chef!!!!! *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|*

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #170 : Duminică, 03 Martie 2013, 19:46 »
p.s. Carolina!!!Imi aduc aminte ca tu ai o postare mai veche precum ca ai fi amatoare de un 15,30-16 din Sibiu spre Sibiel!

Intre timp, m-a sunat Iuliana, care are drum pe la mine, venind in Sighisoara. Asa ca ne vedem direct acolo!  :dance:

Offline LilianaS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #171 : Duminică, 03 Martie 2013, 21:51 »
Buna! Sunt Liliana din Bucuresti. Eu voi pleca vineri spre Sibiel, in jurul orei 10 dimineata cu masina personala. Mai am 3 locuri disponibile in masina. Daca vrea cineva sa ma insoteasca, ma puteti contacta la 0733.077.911. O seara frumoasa!

Offline netgamero

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Vali (Sibiu)
« Răspuns #172 : Luni, 04 Martie 2013, 21:04 »
Eu vin singur din Sibiu cu masina proprie, cine doreste sa vina cu mine este binevenit.
Ora de plecare din Sibiu: 16.00-16.30
mail: valentin.mirea@gmail.com     :thumbup:
Gigi, sper sa ajunga locurile de parcare, se pare ca sunt multe masini  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #173 : Marți, 05 Martie 2013, 05:41 »
Da, fara probleme. Valentin. Am sa indrum spre tine pe o parte din cei care vin cu tranzit. Iti scriu pe Email.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #174 : Marți, 05 Martie 2013, 13:02 »
Eu vin singur din Sibiu cu masina proprie, cine doreste sa vina cu mine este binevenit.
Ora de plecare din Sibiu: 16.00-16.30
mail: valentin.mirea@gmail.com     :thumbup:
Gigi, sper sa ajunga locurile de parcare, se pare ca sunt multe masini  :)

Pai noi ajungem patru tipe cu transpolosam, cursa care opreste in fata Hotelului Parc din Sibiu!Teoretic ar trebui sa ajunga la 15,30, dar este posibila si ora 16..Am fi onorate daca ne-ai lua cu tine!Singurul impediment pt. tone-probabil un 16,30, un numar de telefon eventual, asta DESIGUR DACA VREI sa ne iei-SUNTEM 4!!!!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #175 : Marți, 05 Martie 2013, 14:32 »
Mihaela e ok. Corespondasem Email amandoi de dimineata si Netgamero s-a oferit sa ne ajute cu transferul. Urmeaza sa ia 3 dintre voi, una vine cu mine. Eu mai am de luat pe Marius si sa ajung cu el si pana la costumele de carnaval. Dar ajungem la 17.00 - 17.30 la pensiune.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #176 : Marți, 05 Martie 2013, 16:27 »
Mihaela e ok. Corespondasem Email amandoi de dimineata si Netgamero s-a oferit sa ne ajute cu transferul. Urmeaza sa ia 3 dintre voi, una vine cu mine. Eu mai am de luat pe Marius si sa ajung cu el si pana la costumele de carnaval. Dar ajungem la 17.00 - 17.30 la pensiune.
E perfect atunci!
Nu mai repet cand ajunge microbuzul nostru, stii deja, ti-am scris in e-mail.Telefonul tau il am, tu pe al  meu.
E super OK!!!
Sa speram doar ca Transpolosamul asta cu care venim nu va avea intarziere mai mare de maxim 30 minute, adica in loc de 15,30-ora afisata de ei pt. sosirea in Sibiu-Hotel Parc, sa fie maxim 16,00!!!In rest... *|* *|* *|*

Offline netgamero

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Vali (Sibiu)
« Răspuns #177 : Marți, 05 Martie 2013, 18:21 »
Ce costume de carnaval Gigi? Da-mi si mie o idee, ca inca nu am facut rost de unul.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #178 : Marți, 05 Martie 2013, 18:35 »
Pe Darstelor, la jumatatea strazii este un centru de inchirieri. Are program de la 10 - 18.

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #179 : Marți, 05 Martie 2013, 19:09 »
Noi patru moldovence ne-am gasit costume, care costume numai rock nu sunt!
Sugestie:teatrul din localitate, pt. cei care nu-s din Sibiu!
Poanta la 'drum de seara':
Gigi, daca noi 4 venim gata costumate de pe microbuz, ai sa ne recunosti?Poanta e proasta, tre sa recunosc!
Intrebare 2:Gigi, nu se mai posteaza articole?