Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013

<< < (13/55) > >>

noryx01:
Foarte frumoase filmuletele, dar lipseste esentialul: atmosfera, lumea care se simte excelent si distractiaaaa!!!   :dance: :dance: :dance: Este exact ceea ce face SC unic...

corinakit:
Buna seara
M-am inscris, prin intermediul site-ului, la carnaval...Pentru mine ar fi prima data cand as participa la o actiune Singles Camp...Abia astept...

PS: si mie imi place rock-ul... si petrecerile frumoase, cu muzica buna... si lume buna... deci, let's rock...  :)

mihaela1961:
Care e filmul facut de Iulian? :( :((

kama148:
  In primul rand LA MULTI ANI!  tie si Samizei, daaaaaaaaaaaaaa, m-am inscris,  sa vezi alergatura viruala pe toate site-urile dupa costum,...

Caroline:

--- Citat din: Mari_a din Marți, 08 Ianuarie 2013, 18:46 ---Acuma, ca o parere personala (si va rog sa nu dati cu pietre!) eu le-as pune pe youtube si pe cele facute de Iulian! Sunt suuuuper si ar bate orice reportaj...  :angel:   Da, da, da, stiu ca nu se poate!  :'(

--- Terminare citat ---

Mari_aaa!  :surrender: Si filmuletzul facut de Iulian la Rasnov l-ai pune pe youtube?!  :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă