Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013

<< < (14/55) > >>

Mari_a:
... mmbine, cu parola cumva, cu circuit inchis, adica doar pentru cunoscatori!  :2funny:  Pentru membri, eu l-as da! Ca in ele gasesti esentialul, atmosfera, distractiaaaa, cum zicea noryx.  :)
Caroline, mi-a placut "Coana Chirita facuta in casa" - mai ales palaria era intr-un mare fel! Abia astept sa vad ce mai inventezi anu' asta!  :D

Caroline:
Palaria Coanei Chirita era... un ambalaj ornamental de la un buchet de flori, pelerina - un capot de casa etc.
Acu' m-am gandit eu la ceva, ramane de vazut daca-mi "iese" cu accesoriile...  ;)

admin:
Daca in primul an motivul Carnavalului de la Sibiel a fost Seara de bal, in al doilea Seara medievala, anul acesta asa cum se prevestea de la Geoagiu si a mai marcat cineva aici, tema va fi Let's rock!

In ultimele 2 zile au fost multe inscrieri, asa ca lista incepe sa prinda contur. Azi am sa postez un prim tabel al  participantilor, asa cum il primesc de la Samiza, din agentie.

Am transmis un newsletter despre carnaval, sper ca a ajuns la toata lumea. Cine nu a primit, tog sa-si verifice address book-ul, sa vada daca are setate cele 3 adrese de Email de la care transmitem informatii catre voi:
- office@singlescamp.ro
- newsletter@singlescamp.ro
- office@bonvoyagesibiu.ro

dauina:
Nush' de ce, dar am impresia ca se va mai cauta cazare si prin vecini.... ;)
o fi let's rock di vina???? :strambatura: *|*

admin:
Si anul trecut am inchiriat Gentiana si tot n-a ajuns...Am fost insa limitat si de Tabara New Entry din Vale. Anul acesta va fi, ca si in primul an, doar Carnavalul. O sa vedem cum ne organizam, sa ajunga toti care doresc sa participe...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă