Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
noryx01:
Super filmuletzul, Mari_a ! Albinutzul face toti banii :applause: :applause: :applause: Sper sa fim si noi la fel de inspiratzi...
Mari_a:
... a fost cu polenizarea de primavara... ;D
Eu inca n-am nici o idee.... asa ca m-am apucat sa scotocesc site-urile de inchirieri... Din ce am vazut, cred ca mi s-ar potrivi Cruella de Vil sau Morticia Adams :giggle:
mihaela1961:
Se vede treaba ca tre' sa ma mobilizez, sa vad daca la teatrul Bacovia din Bacau, exista posibilitatea de a inchiria un costum.
Eu am citit despre invitatia Antenei 1 postata de Gigi, dar pt. ca topicul cu precizari pus de Gigi nu are posibilitate de reply, 'ma strecor' cumva si eu sa scriu acii cat ma bucura lucrul asta! Sunt o visatoare si o entuziasta si in perspectiva, daca aceasta emisiune va iesti OK, as vedea chiar o emisiune mai lunga cu tema SinglesCamp, cu Gigi, Samiza, cativa dintre voi, discutii, invitatii, etc.In fond nu mi se pare a fi o emisiune iesita din comun, dar subiectul ar fi o noutate in Romania.
Ma gandesc la Ioana noastra care are talent scriitoricesc, la Lia....s-ar putea face multe ca si publicitate!
Nu mi-o luati in nume de rau ca VISEZ!
Eu va relatez doar ce mi s-a intamplat mie, nu-s fantasmagorii si nici povesti cu iz de telenovela.Vorbesc deja datorita lui SinglesCamp cu trei fete minunate si asta macar la doua zile si credeti-ma ca ne-am descoperit destule afinitati.Pot sa va spun cu mana pe inima ca intr-un procent relativ mare, singuratatea mea s-a diminuat datorita acestei activitati-Singlescamp.Regret ca nu pot sa-mi iau zile libere prea multe de la servici si ca deja concediul meu din vara 'e adjudecat', asta e!Oricum vin la Carnaval si la Revelionul 2014.Poate intre timp, mai reusesc sa strecor catva zile libere de la servici, dar nu pot sa bag mana in foc pt. asta.
valaura11:
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 04 Ianuarie 2013, 16:20 ---Hi hi hi, ce dragut! Nici n-am venit bine de la Revelion, nici n-am despachetat tot si ne si facem planuri pentru urmatoarea plecare! :D Pentru ca sunt discutii aprinse pe facebook pe tema "cum ne costumam" si fiindca au intrebat si la Geoagiu niste persoane "carevasazica cum e treaba cu carnavalu' asta", pun aici filmuletul de la cel de anul trecut, din martie:
--- Terminare citat ---
Super realizat, Maria! Filmuletul mi-a trezit amintiri placute :)
Iti statea f bine rockerita :thumbup: Eu nu am fost atat de inspirata cu costumatia de venetianca...m-am simtit super in ea dar cred ca ar fi mers ceva mai haios... :D
Mi-ar fi placut sa merg si al treilea an dar am niste probleme de rezolvat in perioada care urmeaza si nu stiu cat vor dura. Nu vreau sa incurc treburile...
Tuturor celor care veti participa va doresc inspiratie maxima :)
Mari_a:
Daaa, multumesc valaura, sunt in cautare de inspiratie! M-as face roackara ca si anu trecut, dar anu asta
vine concurenta tare din urma! ;D Adica tineretu' ! Nu mai pot tine pasul cu noile tendinte in materie... ;D
Apropo de costum, eu atunci numai peruca mi-am cumparat, in rest
Sacoul era imprumutat de la o colega mai tanara si, dupa cum se vede ca crapa pe mine ;D , mai subtirica! Si p-orma
ce-am mai gasit pe langa casa omului... mi-am atarnat pe mine! ;D
In privinta filmului, n-am nici un merit (doar ma bucur ca aseara, in gasca noastra de Bucuresti, am auzit ca fetele vorbeau despre el
)
Sunt peste 30 de filme de la actiunile SC facute de Gigi si puse pe youtube, la adresa asta:
http://www.youtube.com/user/singlestourism
Acuma, ca o parere personala (si va rog sa nu dati cu pietre!) eu le-as pune pe youtube si pe cele facute de Iulian! Sunt suuuuper si ar bate orice reportaj... :angel: Da, da, da, stiu ca nu se poate! :'(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă