Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
xdianax:
Da cu afinata tot vin..... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Incercam sa venim cu o zi inainte .....sa facem sfintisori moldovenesti....si restul!!!! :happy: :happy: :happy:
Moldova e Moldova.....si veti vedea asta! *|* *|* *|*
admin:
Numai sa nu- mi speriati bucatarii... :)
mihaela1961:
:hammer:nu-i speriem, stai linistit!Eu sunt oar de prezenta cenica, v-am mai explicat asta odata, sa nu credeti ca ma pricep la bucatarala, nu ma pricep.Pot doar sa o ajut pe xdianax, da ea, in felul in care se prezinta, cred ca reuseste sa mobilizeze nu numai bucatarii tai, nici bucatarii de la pensiunile vecine nu Vor fi scutiti, GLUMEAM ACUMA!
xdianax:
Buna dimineata tuturor!
Am primit mail-ul pt plata avansului la carnaval.
Nu incepem sa facem si aici o lista de intentie a participantilor asa cum am vazut ca se facea cu alte ocazii?
Astfel am vedea care sunt posibilii participanti! Cred ca ar fi interesant!! *|* *|* *|*
admin:
Lista o sa o afisez dupa ce se contureaza un pic grupul. De la inceput de inscrieri pana la rezervarile finale apar mai multe modificari, unii renunta, altii se adauga in loc. De aceea o lista in aceasta faza este prematura. Cel mai probabil o sa o afisez undeva peste 2 saptamani.
Lista de participanti este foarte importanta, doar ca trebuie sa fie cat mai exacta. Astfel se pot crea grupajele auto si se pot interconecta participantii. Odata cu finalizarea listei o sa primiti ca intotdeauna, o lista cu adresele de Email a celorlalti participanti.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă