Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
kama148:
Gigiiiii...am stat si m-am tot gandit, nu pot sa ratez carnavalul de anul asta...asa ca ma bag...sper sa nu intervina nimic din ce ma astept eu...
asa ca trece-ma pe LISTA
xdianax:
--- Citat din: kama148 din Duminică, 06 Ianuarie 2013, 14:32 ---DAAAAAAAAAAAAAA, sunt eu... :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:
--- Terminare citat ---
Salut Kama! Incantata de cunostinta!
kama148:
--- Citat din: xdianax din Duminică, 06 Ianuarie 2013, 14:44 ---Salut Kama! Incantata de cunostinta!
--- Terminare citat ---
Saluuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!!!, asemeni, urmeaza cunostinta reala, la carnaval.... *|* *|* *|* *|* *|*
mihaela1961:
Gigii!!!!Vin deocamdata cu xdianax la carnaval, urmeaza la o cafea 'ieseana' sa o convinga pe Andre sa vina.
Deci o luam de la capat!!! *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|*
p.s. mucenicii sau 'macinici' cum li se spune, vor fi 'creati' de Diana, eu habar n-am, nu pot contribui decat cu prezenta scenica.
Oricum, chestiunea vis-a-vis de costume e asa:daca nu gasim ceva de inchiriat in orasele noastre de bastina, esti convins ca la Sibiu cu o zi inainte de Carnaval(asta presupunand ca facem o escala de o ora in Sibiu cand venim pe ruta Iasi-Bacau),gasim?'That's the question', drept pt. care asteptam un raspuns de la tine.
O alta chestiune:Diana e f. entuziasmata si hotarata sa promoveze printre moldoveni ideea SC, ea zice ca pe forum.Sunt cam sceptica pt. simplul motiv ca am si eu am postari 'in tinerete mele de SC"(de acuma ma consider deja rodata :police:), aceleasi 'semnale' le trageam si eu si ...nimic.Speranta moare ultima, asa ca nu se stie niciodata, poate reusim noi moldovenii sa facem ceva.
admin:
Kama, te rog asa cum am mai scris si mentionat aici sa va inscrieti pe site, nu pe topic. Poate deja ai facut-o, nu stiu, dar tin sa precizez lucrul acesta. Pe forum se scrie foarte mult si e greu sa selectionezi pe fiecare inscris, pe cand pe site, la "Inscriere in vacante" totul se cumuleaza si pleaca spre agentie, fara omisiune.
Mihaela, asa cum iti scria si Adda, in Sibiu sunt doua centre de inchiriere a costumelor. In acea perioada in orasul nostru carnavalurile sunt pe final, asa ca nu o sa fie nebunie acolo. Dar cum nu-mi place niciodata sa garantez ceva care nu tine de mine, nu o fac nici acum. Poate din ce se gaseste acolo (optiuni sunt destule) nu gasiti ceva care sa va placa, sau sa vi se potriveasca dpdv al marimii. Dar tu dupa cum am inteles de la Samiza esti inginer textilist, de ce nu incercerci sa-ti faci simgura ceva? Anul trecut cele mai traznite si mai deosebite costume au fost cele improvizate (de fapt chiar aici sta si farmecul).
Referitor la popularizarea actiunii Singles Camp, iti raspund pe Chat, pt a nu mai fragmenta acest topic. Oricum am sa-l rearanjez zilele urmatoare, mutand o parte dintre postarile care nu au legatura cu actiunea de carnaval, la topicele la care se potrivesc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă