Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
admin:
Tras de cortina peste "Carnaval Singles Camp Sibiel - a III-a editie". Au trecut 3 zile, de parca ar fi fost cu clipa. Au ramas doar amintiri si poze. Le rasfoiesc pe amandoua..."Butoiasul" s-a simtit foarte bine cu voi, v-am facut loc in galeria de persoane de care o sa-mi aminte cu drag... :kissing:
Am sa revin cu poze, cu momente, cu masti si costume. Azi insa prefer sa ma retrag, bucurandu-ma de derularea momentelor acestor minunate zile...
Karola:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 10 Martie 2013, 14:16 ---Nu dormeam... ;)
Eu, ca de obicei, tanara :crazy2: , frumoasa :giggle: dar mai ales, prima devreme-acasa, am o dedicatie pentru colegii de bairam, vechi si noi... dedicatie pe care, din pacate, n-am mai apucat sa o fac la karaoke... Mai bine mai tarziu decat niciodata! :flori:
Colea Răutu - Hei coşar, coşar
P.S. Astept cu nerabdare pozele de la Gigi si de la voi, ca eu m-am simtit prea bine ca sa-mi mai aduc aminte si de camera foto... :yeah: Cateva "masti preferate" am totusi, si le-as posta, daca am acordul Iulianei, Mari_ei, Codru_tei, vrajitoarelor si... Flintstone-ilor, (si asta fara a neglija piratii, yoghinii, baronii, printesele si... serifii) care au fost... totali! :flori:
--- Terminare citat ---
Buna cosarule,
Flinstonii se vor intruni in pestera sa dezbata acesta propunere si vor delibera in cel mai scurt timp :laugh:!
Maine voi reveni cu impresiile personale si binenteles cu ,,hotararea consiliului"
O seara linistita!!!
Caroline:
Bine, draga Wilma... ;)
Intre timp, am primit acordul Morticiei Addams. So, the winner was... :D
:thumbup:
almi_gabi:
bravo dragele mele ca v-ati distrat de minune !! asta era si ideea ! :thumbup:
imi place Morticia !! >:D
sa inteleg ca mai vin si alte costume? :D
mvjhon:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 10 Martie 2013, 14:16 --- Astept cu nerabdare pozele de la Gigi si de la voi, ca eu m-am simtit prea bine ca sa-mi mai aduc aminte si de camera foto... :yeah:
--- Terminare citat ---
Cu si mai multa nerabdare asteapta muschetarul pozele, cu mine si cu voi, ca tare dragi imi sunteti toti.
--- Citat din: admin din Duminică, 10 Martie 2013, 19:46 ---Tras de cortina peste "Carnaval Singles Camp Sibiel - a III-a editie".
--- Terminare citat ---
Eu abia acum am ajuns acasa si abia acum pot trage cortina, dar pentru ca am prins un somn de cateva ore pe tren, mai ca-mi vine sa-mi bag pletele la un rock :D
Va doresc o saptamana frumoasa si nu uitati: you rock!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă