Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013

<< < (41/55) > >>

Karola:

--- Citat din: mvjhon din Vineri, 08 Martie 2013, 10:37 ---In aceasta zi frumoasa (nu ca voi, dar tot frumoasa) nu ma pot abtine sa nu va spun  LA MULTI ANI !

--- Terminare citat ---
Multumimmmmm, esti foarte dragut!!!!! :)

almi_gabi:
hello petrecareti!! liniste pe aici !
ceva sa va trezeasca  :D

wonderland:
Ce delicată ești tu almi_gabi.... Crezi că merge cu arome îmbietoare, după o noapte de dezmăț?

Ce zici de propunerea mea? (doamne, doamne, ce drăgălașă mă face invidia :)))) )
 :happy:

Desteptarea la unitate

monica.deaconeasa:
buna dimineata. va urez petrecere frumoasa in continuare. cu drag moni

Caroline:

--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 09 Martie 2013, 09:58 ---hello petrecareti!! liniste pe aici !
ceva sa va trezeasca...

--- Terminare citat ---

Nu dormeam...  ;)

Eu, ca de obicei, tanara  :crazy2: , frumoasa  :giggle: dar mai ales, prima devreme-acasa, am o dedicatie pentru colegii de bairam, vechi si noi... dedicatie pe care, din pacate, n-am mai apucat sa o fac la karaoke... Mai bine mai tarziu decat niciodata!  :flori:
(The video's owner prevents external embedding)

P.S. Astept cu nerabdare pozele de la Gigi si de la voi, ca eu m-am simtit prea bine ca sa-mi mai aduc aminte si de camera foto...  :yeah: Cateva "masti preferate" am totusi, si le-as posta, daca am acordul Iulianei, Mari_ei, Codru_tei, vrajitoarelor si... Flintstone-ilor, (si asta fara a neglija piratii, yoghinii, baronii, printesele si... serifii) care au fost... totali!  :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă