Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013

<< < (43/55) > >>

admin:
Vineri seara am incercat sa va surprind placut cu muzica prietenului meu, Romi sau Romulus Cipariu. Il prezentam atunci ca fiul lui Sergiu Cipariu, unul dintre cei mai cunoscuti taragatosti din tara. O familie de artisti, pentru ca si celalalt frate s-a indreptat spre arta, dar nu la fel ca tata si fratele spre muzica, ci spre pictura. Niste oameni in casa carora intotdeauna esti primit extraordinar, nu a fost data sa le trec pragul, fara sa nu le gust vestitul vinul si pita de casa.

Am gasit pe youtube, o inregistrare a unei emisiuni la Antena 1 Sibiu, unde Romi apare alaturi de tatal sau.

www.youtube.com/watch?v=bKZw3vEJWNg

Karola:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 10 Martie 2013, 21:29 ---Bine, draga Wilma...  ;)

Intre timp, am primit acordul Morticiei Addams. So, the winner was...   :D

:thumbup:

--- Terminare citat ---

Draga Cosarule, eu sunt Betty, datorita faptului ca in pestera a fost nitel cam frig, am deliberat foarte repede, deci ai acordul familiei sa postezi ce poze vrei tu.
Asa ca, spor la treaba!

Karola:
Buna dimineata!
Aseara am spus ca azi voi reveni cu impresii personale, a fost primul carnaval la care am participat si cu siguranta nu va fi ultimul, a fost o experienta foarte frumoasa. Mi-au placut toate mastile, cu toti am fost frumosi! Le doresc organizatorilor multa sanatate si putere de munca si noua tuturor asemenea!

Mari_a:
Good Moooooor...ning!   :)
A fost super! A fost al doilea carnaval la care am participat si deja ma gandesc ce costum sa-mi "croitoresc" pentru urmatorul!  :D
Am facut multe poze prin Sibiu si prin Sibiel dar, din pacate, niciuna in seara "cu pricina"   :( , asa ca astept sa primesc de la voi, multumesc! Si da, am fost atat de frumosi ca e pacat sa nu ne aratam pe-aici! Topicul asta n-ar mai fi de carnaval fara masti!   :D
 :kissing:

LE: ah, da si Diogene, unde-i Diogene?  :happy:

admin:
Azi merg la DJ Sorin sa iau fotografiile. Cum intru in posesia lor, vi le si transmit. Am sa postez si aici cateva, vad ca Flinstonii nu au nimic impotriva, sunt convins ca si alte masti la fel. Pana atunci doua cu opera lui Ionut, bucatarul:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă