Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
Mari_a:
Si? Altceva? Pe unde sunteti toti? Va probati costumele in fata oglinzii? :D
Anul trecut era mai animat topicul de carnaval... Sper sa nu fie si acolo atmosfera asta ...
Ma uit pe camere in Piata Mare... Abia astept s-o iau la pas!
Vad ca sibienii s-au culcat la ora asta.... Doar ici-colo cativa intarziati...
http://www.sibiu.ro/LiveOK/cam5.html
netgamero:
Ai dreptate, Gigi, il stiam pe cel de pe Darstelor, dar am uitat. Am gasit si eu ceva pe strada Avrig nr.1A (langa restaurant Galant, intersectia cu Bdul Victoriei), cica are peste 1000 de costume, program pana la 20.00, www.regiicarnavalelor.ro
netgamero:
--- Citat din: Mari_a din Marți, 05 Martie 2013, 21:10 ---Si? Altceva? Pe unde sunteti toti? Va probati costumele in fata oglinzii? :D
Anul trecut era mai animat topicul de carnaval... Sper sa nu fie si acolo atmosfera asta ...
Ma uit pe camere in Piata Mare... Abia astept s-o iau la pas!
Vad ca sibienii s-au culcat la ora asta.... Doar ici-colo cativa intarziati...
http://www.sibiu.ro/LiveOK/cam5.html
--- Terminare citat ---
Maria, Sibiul nu doarme, ori sunt la baute oamenii, ori se uita la meci.... Uita-te si tu pe la 1.00-2.00 noaptea sa vezi animatie
mioara:
Buna dimineata!
Mai e putin pana vineri. Eu intentionez sa plec cu masina din Sfantu Gheorghe catre Sibiu, trec prin Brasov. Mai e cineva care merge din zona aceasta? Sunt numai eu deocamdata, deci loc ar fi. :)
almi_gabi:
--- Citat din: mihaela1961 din Marți, 05 Martie 2013, 19:09 ---
Poanta la 'drum de seara':
Gigi, daca noi 4 venim gata costumate de pe microbuz, ai sa ne recunosti?...
--- Terminare citat ---
Raspuns la drum de zi' :
In mod cert Gigi va v-a recunoaste! Veti fi singurele costumate !! :giggle:
Sa va distrati bine miha!! :)
--- Citat din: Mari_a din Marți, 05 Martie 2013, 21:10 ---....
--- Terminare citat ---
Mari, eu ma uit acum pe camera aia - ce mi-ar place sa fie asa liniste si pe la noi, nici nu se compara cu Piata Universitatii din Bucuresti.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă