Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013

<< < (36/55) > >>

admin:
Mihaela e ok. Corespondasem Email amandoi de dimineata si Netgamero s-a oferit sa ne ajute cu transferul. Urmeaza sa ia 3 dintre voi, una vine cu mine. Eu mai am de luat pe Marius si sa ajung cu el si pana la costumele de carnaval. Dar ajungem la 17.00 - 17.30 la pensiune.

mihaela1961:

--- Citat din: admin din Marți, 05 Martie 2013, 14:32 ---Mihaela e ok. Corespondasem Email amandoi de dimineata si Netgamero s-a oferit sa ne ajute cu transferul. Urmeaza sa ia 3 dintre voi, una vine cu mine. Eu mai am de luat pe Marius si sa ajung cu el si pana la costumele de carnaval. Dar ajungem la 17.00 - 17.30 la pensiune.

--- Terminare citat ---
E perfect atunci!
Nu mai repet cand ajunge microbuzul nostru, stii deja, ti-am scris in e-mail.Telefonul tau il am, tu pe al  meu.
E super OK!!!
Sa speram doar ca Transpolosamul asta cu care venim nu va avea intarziere mai mare de maxim 30 minute, adica in loc de 15,30-ora afisata de ei pt. sosirea in Sibiu-Hotel Parc, sa fie maxim 16,00!!!In rest... *|* *|* *|*

netgamero:
Ce costume de carnaval Gigi? Da-mi si mie o idee, ca inca nu am facut rost de unul.

admin:
Pe Darstelor, la jumatatea strazii este un centru de inchirieri. Are program de la 10 - 18.

mihaela1961:
Noi patru moldovence ne-am gasit costume, care costume numai rock nu sunt!
Sugestie:teatrul din localitate, pt. cei care nu-s din Sibiu!
Poanta la 'drum de seara':
Gigi, daca noi 4 venim gata costumate de pe microbuz, ai sa ne recunosti?Poanta e proasta, tre sa recunosc!
Intrebare 2:Gigi, nu se mai posteaza articole?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă