Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013

<< < (38/55) > >>

mihaela1961:

--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 06 Martie 2013, 08:51 ---Raspuns la drum de zi' :
In mod cert Gigi va v-a recunoaste! Veti fi singurele costumate !!  :giggle:

Sa va distrati bine miha!!  :)

Draga mea draga Gabi!
Tin minte primele tale sfaturi pe care mi le-ai dat pe Facebook!Era inainte de Revelion 2013!Acolo, la geoagiu mi-am facut prieteni noi...cu Caro ma voi intalni la Carnaval(si de abia astept, crede-ma!)Cu tine..cand? :)
--- Terminare citat ---

Mari_a:

--- Citat din: netgamero din Marți, 05 Martie 2013, 23:21 ---Maria, Sibiul nu doarme, ori sunt la baute oamenii, ori se uita la meci.... Uita-te si tu pe la 1.00-2.00 noaptea sa vezi animatie
--- Terminare citat ---

Aham... Maine seara o fi meci?   Oricum, ma bucur ca nu e nici un targ, ca-s satula de balciul din Bucuresti... Anul asta pe-aici e... supraoferta la martisoare, inimi de blanita si flori de carpa! Nici n-ai pe un'sa mergi!

--- Citat din: netgamero din Marți, 05 Martie 2013, 23:20 --- ... Am gasit si eu ceva pe strada Avrig ... cica are peste 1000 de costume...www.regiicarnavalelor.ro

--- Terminare citat ---

Ooo, ce fain! Un costum de Alice in Tara Minunilor mi-ar fi placut! Daca stiam, nu ma mai munceam sa-mi fac singura... E de retinut pentru la anu' ...

Da, Gabi, au asfaltat si pe la noi Piata Universitatii, dar asa e: nu se compara! De Piata Unirii ce sa mai spun?! Zici ca esti in Europa! Nu, nu de continent e vorba, ci de bazar...  :(

Caroline:
M-am uitat si eu, de curiozitate, pe site-ul cu regii carnavalelor. In afara faptului ca majoritatea costumelor reprezinta personaje moderne, si sexi (sau care se vor sexi), numai bune pentru generatia copiilor nostri, eu cred ca le lipseste umorul... si spontaneitatea. Adica, intr-un cuvant, bascalia tipic romaneasca, cuvenita unei distractii pe cinste. Cine-si aminteste de "ciobanasul de la Jina", "tiganca", "piratul" sau "cumparatura" de anul trecut, stie ce vreau sa spun...  ;)

@Mari_a, Sibiul nu doarme... munceste.  |o Costumul meu e aproape gata, dar inca sunt prinsa (saptamana asta) cu o noua gaselnita a ministerului: inspectiile ad-hoc de evaluare a scolilor.  Adica, verifica hartii. Si eu de obicei n-am niciun chef sa lucrez "pe hartie", prefer life. |o Din pacate, am asa o stare de lasa-ma sa te las, ca nici nu-mi mai arde de invatat "rolul" pentru carnaval. In momentul asta, as vrea sa ma transform temporar intr-o musca si sa ma distrez asa "nevazuta", in preajma voastra, la Sibiel... :crazy2: Si numai maine nu-i poimaine... Sper sa-mi treaca... in timp util.

Mari_a:
Cum "sa te distrezi "nevazuta"? Nici eu nu pot sa zic ca-s in starea "aia" dar ma gandesc ca.... "pofta vine mancand"!
Cu rolul... io nu va zic nici o poezie, pe mine sa nu ma mai puneti sa vorbesc la microfon!  :bully:  Eventual pot sa va descriu costumul, asa ca la "Floarea din gradina": ie, cioareci, bundita, catrintza s.a.  :D
In privinta costumelor de pe site-ul ala... si eu ma vreau sexi!  :giggle:  Poate la anu!  ;D  Gasisem pe undeva "costum de femeie ispititoare"  :D
Glumeam, dar da, ai dreptate cu spontaneitatea! Abia astept sa vad costumele! (si sa vad ce e... bondaru' anu' asta  :giggle:  soricel, veveritz... balerin... dr.Bunsen...   ;D ... capcaun...  :giggle: )

Si Bucurestiul munceste! Ca asa am eu noroc: de cate ori am trebi cu plecarea se gaseste cate ceva de facut, de tre' sa stau la serviciu pana.. hăăăt! Altii, cand e de plecat, rup usa pe la 12... Daaaar patria imi va fi recunoscatoare!  :crazy2:

Caroline:
Mi-am revenit!  :yeah:
Si mi-am adus aminte de "copacul cu flori"... cu dedicatie!  ;)

UN COPAC CU FLORI - Stefan HRUSCA

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă