Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
Caroline:
--- Citat din: mihaela1961 din Duminică, 03 Martie 2013, 13:36 ---p.s. Carolina!!!Imi aduc aminte ca tu ai o postare mai veche precum ca ai fi amatoare de un 15,30-16 din Sibiu spre Sibiel!
--- Terminare citat ---
Intre timp, m-a sunat Iuliana, care are drum pe la mine, venind in Sighisoara. Asa ca ne vedem direct acolo! :dance:
LilianaS:
Buna! Sunt Liliana din Bucuresti. Eu voi pleca vineri spre Sibiel, in jurul orei 10 dimineata cu masina personala. Mai am 3 locuri disponibile in masina. Daca vrea cineva sa ma insoteasca, ma puteti contacta la 0733.077.911. O seara frumoasa!
netgamero:
Eu vin singur din Sibiu cu masina proprie, cine doreste sa vina cu mine este binevenit.
Ora de plecare din Sibiu: 16.00-16.30
mail: valentin.mirea@gmail.com :thumbup:
Gigi, sper sa ajunga locurile de parcare, se pare ca sunt multe masini :)
admin:
Da, fara probleme. Valentin. Am sa indrum spre tine pe o parte din cei care vin cu tranzit. Iti scriu pe Email.
mihaela1961:
--- Citat din: netgamero din Luni, 04 Martie 2013, 21:04 ---Eu vin singur din Sibiu cu masina proprie, cine doreste sa vina cu mine este binevenit.
Ora de plecare din Sibiu: 16.00-16.30
mail: valentin.mirea@gmail.com :thumbup:
Gigi, sper sa ajunga locurile de parcare, se pare ca sunt multe masini :)
--- Terminare citat ---
Pai noi ajungem patru tipe cu transpolosam, cursa care opreste in fata Hotelului Parc din Sibiu!Teoretic ar trebui sa ajunga la 15,30, dar este posibila si ora 16..Am fi onorate daca ne-ai lua cu tine!Singurul impediment pt. tone-probabil un 16,30, un numar de telefon eventual, asta DESIGUR DACA VREI sa ne iei-SUNTEM 4!!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă