Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013

<< < (32/55) > >>

mihaela1961:

--- Citat din: mvjhon din Marți, 12 Februarie 2013, 01:38 ---Well, intalnirea asta am ratat-o, dar macar am timp sa-mi pregatesc un super costum pentru la anul ;)  oO

--- Terminare citat ---
Niciodata nu e prea tarziu!(mai frate, da' ce banala sunt cu chestiile astea imprastiate pe toate drumurile, mai tre' sa bag din top 'we want love, not war'-ca se potriveste ca nuca-n perete si tacamu' e complet).Io zic sa mergi acum, ca intr-un an se intampla multe si iti zice mandea care fu' la Revelion, HABAR N-AI CE PIERZI! *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|*

mihaela1961:

--- Citat din: rodica popa din Marți, 05 Februarie 2013, 15:12 ---Buna, sunt nou intrata in comunitate , m-am inscris la Carnaval, imi poate spune cineva care este tema si daca trebuie sa ma costumez strict la tema , multumesc :flori:

--- Terminare citat ---

Buna ziua, Rodica!
Am facut o gafa pe alta 'sectiune' sa o numim asa, 'am topait' aici si te-am gasit!
Imi cer scuze!!!Ma simt mizerabil! :-\ :-\

mvjhon:

--- Citat din: mihaela1961 din Marți, 12 Februarie 2013, 18:28 --- HABAR N-AI CE PIERZI!

--- Terminare citat ---

Am o veste buna si una proasta :D

Vestea proasta e ca nu scapati de mine.
Vestea buna e ca ne distram impreuna de Carnaval!

Vestea oficiala: Vin si eu! (tocmai am fost acceptat)

mihaela1961:

--- Citat din: mvjhon din Joi, 14 Februarie 2013, 10:39 ---Am o veste buna si una proasta :D

Vestea proasta e ca nu scapati de mine.
Vestea buna e ca ne distram impreuna de Carnaval!

Vestea oficiala: Vin si eu! (tocmai am fost acceptat)

--- Terminare citat ---
Te-am prins!!!
Care va sa zica, ai facut un oaresce sondaj de opinie(sau opinii, asta nu am de unde sa stiu) si 's-au exercitat presiuni oculte' O0 ;) ;) asupta ta de te-ai hotarat!!Asculta-ma pe mine, daca va fi ca la Revelion, 'n-o sa-ti stea picioarele de topaiala'.Inainte de Revelion, ziceam eu pe atunci, avand si zile libere multe, la distanta Bacau-Geoagiu, 4 zile de distractie se merita, dar gandeam cu mintea celui care habar nu avea concret cum 'sta treaba' cu cei din SinglesCamp-la activitati mai scurte nu voi 'semna condica', oboseala mare!DUPA, m-am razgandit :thumbup: :thumbup:CREDE-MA CA ITI INCARCI BATERIILE 'A LA LONGUE'!!Dar ma opresc aici din relatari ca tre' sa fie surpriza, nu? :dance: :thumbup:

admin:
Daca nu aveti inca inspiratie si pentru ca ne apropiem de zilele de carnaval, uite va dau o sugestie.... ;D

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1557.msg93365.html#msg93365

Glumesc, este un articol pe care l-am scris astazi si care descrie traditia carnavalului la noi in Transilvania. Am atasat mai multe fotografii pentru a se inteleg mai bine atmosfera de acolo.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă