Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
Caroline:
Gigi, fiindca am costumul, da' n-am gasit inca accesoriile necesare, initial ma gandeam sa ma-mbrac in Lola. Numai ca, de cand cu articolele voastre despre Lole, sasii transilvaneni, mocanita si altele, toata lumea ar ghici cine-i Lola! :bully:
Annalys:
Hallo :)
Pentru cine este interesat de transport la Sibiel din Bucuresti, exista un loc disponibil ;) Plecarea -Vineri la ora 15 din Militari.
O saptamana minunata va doresc :kissing:
Mari_a:
Mai vine cineva de joi?
(Eu o sa am liber pe 8, de Ziua Femeii, si - fiindca am muncit ca apucata in ultimul timp, am venit inainte de program si am stat mult peste - mi se da liber si pe 7. Asa ca o sa plec joi de dimineata, am vorbit cu Samiza pentru o noapte in plus, am platit, e ok. O sa ma invartesc prin Sibiu, prin niste locuri de care mi-e dor, iar pe seara mai astept o draguta din Bucuresti si o luam spre Sibiel... Vineri, pana vin ceilalti, o sa exploram satul si dealurile din imprejurimi, ca abia am invatat in toamna potecile! Deci, ni se alatura cineva? :) )
rocky:
daca mai este cineva din tirgoviste care vrea sa mearga cu masina, sa m-anunte ca mai am un loc disponibil - o sa merg pe ruta ploiesti>tigoviste>valea oltului ... si la dus si la intors
0723723925 sau rocky.boss@gmail.com
Mari_a:
Carnaval la Sibiel cu tema "rock": :2funny:
Sa mai scuturam nitel praful de pe topicul asta! :)
Eu sunt gata cu costumul; nu mi-a iesit cine stie ce, dar sper sa fiu... de nerecunoscut! :D
Voi ce faceti? Chiar nu mai vine nimeni altcineva de joi, numai noi - doua fete-cucuiete?
Adica, va spun sincer la ce ma gandesc: de dus, ne ducem cum ne-om duce, dar poate ne lipim si noi de vreo masina la intoarcere! :D D-aia zic, din Bucuresti cine mai vine?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă