Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013

<< < (31/55) > >>

admin:
Rodica, tema carnavalului este Let's rock! dar asa cum am explicat pe acest topic, costumele nu trebuie neaparat legate de aceasta. Fiecare isi alege masca si costumul care i se par deosebite, sau care ii personalizeaza. Este nevoie de un pic de fantezie si de ...timp si cu siguranta fiecare o sa aveti costumul potrivit!

rodica popa:
Grazie, Gigi am inteles acum despre ce e vorba abia astept Carnavalul. Am participat la acest gen de actiuni doar ca organizator, acum e randul meu sa trec in banca (glumesc) .Salutari si multumiri. :)

mihaela1961:
La Bacau ninge!
Oare cum va fi vremea de 8 martie??
Macar daca ar ninge frumos, dar e un soi de 'moina', baltaraie, etc. Ar fi cazul(eu asa mi-as dori, dar nu stiu ce va fi) SA FIE SOARE SI GHIOCEI!
Ghioceii au aparut in bacau, asa ca sigur se gasesc si pe acolo! :)
Mai e putin pana la Carnaval!! :D

Caroline:

--- Citat din: mihaela1961 din Luni, 11 Februarie 2013, 10:12 ---Mai e putin pana la Carnaval!! :D

--- Terminare citat ---

Abia astept!  :dance:
Pentru mine, Carnavalul va marca nu numai venirea primaverii, ci si expirarea termenelor limita dintr-un februarie prea aglomerat.  :yeah:

mvjhon:
Well, intalnirea asta am ratat-o, dar macar am timp sa-mi pregatesc un super costum pentru la anul ;)  oO

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă