Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
mihaela1961:
oO oO ;)
Ahaa!!!! 'V-am prins'!Da io de cand ma agit pe aici si ma plang de dilema costumului si voi..nimic pe vremea aia!Acuma ati intrat in panica?
Glumeam, normal!
Oricum, costumata, necostumata, DE ABIA ASTEPT CARNAVALUL!
Doar costumatia de carnaval o port maxim 2 ore.. ca ma incomodeaza la dans!!Nu-mi imaginez ca avem un timp obligatoriu de purtat costumul de carnaval(ceva de genul-minim 8 ore! ^-^ ^-^)
mihaela1961:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 01 Februarie 2013, 15:13 ---Eu oscilez intre doua "personaje"... pentru cel care-mi place mai mult, imi lipseste deocamdata un accesoriu esential. Daca nu reusesc sa fac rost in timp util, trec la planul B. :crazy2:
Gigi, care e data limita pentru restul de plata (ca avansul l-am achitat) ?
--- Terminare citat ---
Esti 'secretoasa' nevoie mare!Care-i planul ala B?
Am citi pe aici si ceva de incaltari!Iacata ca la asta nu m-am gandit! :-\
Caroline:
--- Citat din: mihaela1961 din Vineri, 01 Februarie 2013, 15:34 ---Care-i planul ala B?
--- Terminare citat ---
Planul B e doua idee de costum (ca ziceam ca m-am gandit la doua). Daca ma gandesc bine, cred ca am si o varianta C, dar aia ar fi prea facila... oO
Nu-s numai eu "secretoasa", asa-i traditia... carnavalurilor. Altfel, ce farmec ar mai avea?!
kama148:
Gigi...a fost o intrebare, :hammer:..sorry, oricum ...multam fain! :)de raspuns, am inteles.. *|*
rodica popa:
Buna, sunt nou intrata in comunitate , m-am inscris la Carnaval, imi poate spune cineva care este tema si daca trebuie sa ma costumez strict la tema , multumesc :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă