Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
mihaela1961:
*|* *|* *|*
Gigi,
For the moment, CONEXIUNEA(asta-i vorba ta) s-a produs..acuma las Botosaniul sa se converseze...sper ca mai ai locuri disponibile la Cranaval!
In ultima instanta, dormim pe covoras la receptie! :crazy2: :crazy2:
mihaela1961:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 18 Ianuarie 2013, 21:23 ---Da' io! :D
Fetili di la Moldova, si io mi-s pe juma' moldoveanca, chiar daca locuiesc in Ardeal, dupa tata, de la 10 ani... O0
Gigi, Lili si cu mine refacem camera de la Sarbatoarea Recoltei... si, sper eu, si duetul la karaoke, daca avem ocazia. :giggle:
--- Terminare citat ---
Carolina,
;)Detaliaza te rog..chetia cu Gigi, Lili si cu mine refacem camera ca 'm-ai bagat in ceata' total!E un limbaj codificat pe cre nu-l inteleg defel!Voi stai trei in camera sau asta e poanta?
admin:
Iti raspund eu, Mihaela, partea aceea a doua se adresa mie si nu are nici un limbaj codificat. Este foarte simplu: imi spune Gigi, adresandu-se mie, (vezi) ca noi, eu (Caoroline) si Lili o sa refacem camera de la Sarbatoarea Recoltei...Adica au sa stea din nou amandoua in camera. Nimic codificat, deci, era o comunicare de cum doresc sa stea in camera.
admin:
Am primit filmul de la Iulian si am retrait momentele Revelionului. Am sa vi-l transmit si voua este pe wetransfer. Nu chiar acum, pt ca plec spre Sibiel, unde trebuie sa ajung la doua intalniri.
mihaela1961:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013, 08:38 ---Iti raspund eu, Mihaela, partea aceea a doua se adresa mie si nu are nici un limbaj codificat. Este foarte simplu: imi spune Gigi, adresandu-se mie, (vezi) ca noi, eu (Caoroline) si Lili o sa refacem camera de la Sarbatoarea Recoltei...Adica au sa stea din nou amandoua in camera. Nimic codificat, deci, era o comunicare de cum doresc sa stea in camera.
--- Terminare citat ---
Buna dimineata!
Imi imaginam ca nu era nimic suspect, dar voiam sa ma amuz si eu ;)In principu sunt vesela pt. ca Niculina si Corina-moldovencele mele din Botosani merg la Carnaval.Niculina stiu ca deja de aseara a completat formularul de inscriere la Carnaval(cel afisat pe Home page), asteapta de la voi e-mailul de rigoare, undeva luni sau marti cred ca va plati.Corina a spus ca merge sigur, in dupa amiaza asta voi vorbi cu ea sa vedem daca a completat formularul!Se pare ca am gasit toate trei o varianta de transport...Astept ultimul film de la tine, cand ai timp sa-l trimiti!
p.s. normal ca aveam simtul umorului aseara, doar n-ai luat in serios faza cu..'dormim pe covoras la receptia de la Sibiel' sper! ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă