Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013

<< < (25/55) > >>

corinakit:
Mihaela,
Mijlocul de transport este asigurat, de firma TRANS POLOSAM din Iasi. (Vestitul PrisCom Botosani care face rute foarte bune, prin toata tara, inclusiv Is-Bt-Is, pentru studenti, a desfiintat ruta Bt-Sb-Timisoara, perfecta pentru mine...Mai inainte am aflat ...)
Asa ca, plecarea este din Iasi, ora 07:00, in Bacau ajunge dupa aproximativ 2 ore...
Rezervarile se fac cu vreo 5-6 zile inainte...

Oricum, nu te vei "imbata" de una singura pe drum, asa ca vei schimba planurile de calatorie ...  :D

Dar mai vorbim pe Facebook, daca vrei...  (Corina Prodan , Botosani am o poza de om serios, chipurile... :angel: ) 

Corina

mihaela1961:
Corina,
Pai EXACT de asta stiam si eu..da ce treaba are plecarea din Iasi, la Bacau ajunge la 9 si 10 minute si Sibiu 15,30[/b](am si vorbit cu ei telefonic)..cu Botosaniul?Tu la cat pleci din Botosani?
p.s. vezi ca mai e o botosaneanca, suntem prietene deja..dar ea mi-a spus ca are nevoie sa se invoiasca doua zile de la servici, nu una...deci ma indoiesc ca pleaca vineri la 7 dimineata din Botosani... :'(daca ar fi vorba doar de o zi invoire de la servici, adica data de vineri-8 martie, ar merge si Niculina!

mihaela1961:

--- Citat din: corinakit din Vineri, 18 Ianuarie 2013, 10:33 ---Mihaela,
Mijlocul de transport este asigurat, de firma TRANS POLOSAM din Iasi. (Vestitul PrisCom Botosani care face rute foarte bune, prin toata tara, inclusiv Is-Bt-Is, pentru studenti, a desfiintat ruta Bt-Sb-Timisoara, perfecta pentru mine...Mai inainte am aflat ...)
Asa ca, plecarea este din Iasi, ora 07:00, in Bacau ajunge dupa aproximativ 2 ore...
Rezervarile se fac cu vreo 5-6 zile inainte...

Oricum, nu te vei "imbata" de una singura pe drum, asa ca vei schimba planurile de calatorie ...  :D

Dar mai vorbim pe Facebook, daca vrei...  (Corina Prodan , Botosani am o poza de om serios, chipurile... :angel: ) 

Corina

--- Terminare citat ---

Corina,
Vezi ca am vorbit cu prietena mea din Botosani, care s-a interesat de cursa despre care spui tu si am primit de la ea urmatorul mesaj "Autobuzul de la 7 de la Priscom e suspendat de 2 ani"!
Vorbim mai multe pe Facebook, deseara sau cand intri tu pe acolo!Vezi ca ai mesaj de la mine pe Facebook si 'te imprietenesc' si cu Niculina-botosaneanca si ea!

corinakit:
ehehe.... lasa ca se gasesc cai de ajungere la carnaval...  :)

Caroline:

--- Citat din: iuliana leonte din Vineri, 18 Ianuarie 2013, 08:56 ---Habar nu ai ce astept eu sa va vad!

--- Terminare citat ---

Da' io!  :D

Fetili di la Moldova, si io mi-s pe juma' moldoveanca, chiar daca locuiesc in Ardeal, dupa tata, de la 10 ani...  O0

Gigi, Lili si cu mine refacem camera de la Sarbatoarea Recoltei... si, sper eu, si duetul la karaoke, daca avem ocazia.  :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă