Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013

<< < (27/55) > >>

Mari_a:
Multumim, Iulian!  :kissing: 
Abia astept sa vad cum... ne-ai vazut tu, din afara, si cum ai pus cap la cap toate... nazbatiile, zburdalniciile, dantuirile si baleturile care s-au petrecut acolo!
La filmul tau de la revelionul de anul trecut, de la Sovata, ma mai uit si acum din cand in cand... si rad! :D

mihaela1961:
 :) :) :) :) :)
Dragilor, sa va spun ce mi s-a intamplat mie azi!
Uite asa, io care vazazicatelea sunt in Bacau de 7 ani si am o singura prietena(f.buna, ce-i drept dar casatorita), primesc un telefon de la Viorica din Bacau, precum ca vine si ea la Carnaval.Numarul il avea de la draga de Samiza, care bine a facut ca i l-a dat.Foarte pragmatice amandoua, ne-am intalnit la o cafea si am sporovait o gramada de timp si despre SinglesCamp(desigur ca i-am spus minunatia de la Revelionul nostru cu lux de amanunte).In plus ne-am descoperit si o gramada de afinitati.Boamboana de pe tort..locuieste la maxim 300 metri de mine!
Bine ca a trebuit sa intervina SinglesCamp sa cunosc asemenea persoane...ca eu singura n-am putut de cand sunt in Bacaul asta!
Dupa cate am inteles de la ea, are de gand(asta dupa ce se va convinge personal cum e la Carnaval) sa participe si la alte actiuni cu SinglesCamp!
Gigi, Samiza, SUNTETI MARI!!
 :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

oti:
gata, biletul pl;atit, costumul pregzatit, sa va vad cum va desfasurati. eu deja repet rolul ( e cu dans, cu muzica *|*). daca nu iau premiu, ma razbun *|* (vedeti voi  :hammer:).
de-abia astept sa va revad!!!!!!!!!!!!

mihaela1961:
Dragilor,
Ninge la Bacau zdravan!
Da' io sper ca nu o sa fie asa de Carnaval(adica nu se repete figura de anul trecut cu vijelie, drept pt. care a fost amanat Carnavalul 2012)!!
 :( Vremea asta ar fi ea frumoasa in principiu, ca d'aia e iarna, da 'fara inzapeziri' nu se poate? :-[ :-[ :-[

Aurora:
In timpul unui bal mascat , o doamna costumata in ''Alba ca Zapada'' , ii spune prietenei:
-Nu stiu cum sa scap de "Printz'' ! Nu ma lasa o clipa in pace... 8)

Prietena ii raspunde : Pur si simplu scoate-ti masca !!! oO

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă