Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Portugalia circuit + sejur 8.06 16.06.2013
PGabriela:
Foarte frumoase poze ne-ati pus pe facebook, multumim, zilnic asteptam sa vedem pe unde va plimbati :)
dauina:
--- Citat din: Plusar din Joi, 13 Iunie 2013, 11:48 ---io n'am vazut da-mi-as palme !!! :(( sunt frumoase ??? ???
in avion s'au dat omlete , carnati si bulete de cartofi ... s'a aplecat ieroplanul pe-o parte
--- Terminare citat ---
iote-l mah ma mai traieste....
Plusar:
traiesc, sunt un pic ars de soare dar traiesc , am gasit plaje f frumoase dar nu ma lasa epiderma sa mai stau la soare ... of, of, ce viata grea am ... :sorry:
silviu:
--- Citat din: Plusar din Vineri, 14 Iunie 2013, 11:57 ---traiesc, sunt un pic ars de soare dar traiesc
--- Terminare citat ---
cu cine? ??? ::)
wonderland:
--- Citat din: Plusar din Vineri, 14 Iunie 2013, 11:57 ---traiesc, sunt un pic ars de soare dar traiesc , am gasit plaje f frumoase dar nu ma lasa epiderma sa mai stau la soare ... of, of, ce viata grea am ... :sorry:
--- Terminare citat ---
Dacă tot te tângui atâta de ce viață grea înduri, uite niște muzică Fado - pentru sublimarea chinului și sentimentului de jale că te desparți de Portugalia.
Portugal Fado Music
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă