Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Portugalia – circuit + sejur 8.06 – 16.06.2013

<< < (17/20) > >>

Mari_a:
Ati vazut pe facebook poze din excursia asta? Wow!

Plusar:
io n'am vazut da-mi-as palme !!!  :(( sunt frumoase ??? ???
in avion s'au dat omlete , carnati si bulete de cartofi ... s'a aplecat ieroplanul pe-o parte , dar pe FB tot n-am intrat apoi sa vad pozele ... ce frumos o fi fost ...  :-\

Mari_a:
He, he, he, ce te mai alinti! Hai, sa ne arati si noua pe unde te-ai preumblat, ca ai zis ca ti-ai luat card foto de 16 gigi!  :D

Plusar:
am facut si niste filmulete geniale dar de acum va fi mai greu sa imortalizez amintirile avand in vedere ca nebunii astia din Cascais ne dau la micul dejun sampanie, ma fac pulbere incepand de la ora 8 dimineata !!!  :whistle:
oricum mesele sunt un delir gastronomic, problema este ca inca n-am gasit plaja si , se pare, ca nici n-o s-o gasesc ... acum plec intr-o excursie pe jos spre Estoril - trebuie sa gasesc o cale sa-mi inmoi unghiile in ocean !   :coolsmiley:

adda:
foarte faine pozele de pe FB...ce bine o mai duc unii...  ::)
da' nu-i nimic ca peste 2 luni vine si randul meu sa ma scald in Adriatica....offf... :smitten:

--- Citat din: Plusar din Joi, 13 Iunie 2013, 16:33 ---.... problema este ca inca n-am gasit plaja si , se pare, ca nici n-o s-o gasesc ... acum plec intr-o excursie pe jos spre Estoril - trebuie sa gasesc o cale sa-mi inmoi unghiile in ocean !   :coolsmiley:

--- Terminare citat ---

ai grija sa nu te ratacesti  :)
sampania aia mergea sa o bei pe plaja ... :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă