Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Portugalia circuit + sejur 8.06 16.06.2013
Caroline:
Wow... Femeia in alb care admira cantareata de pe scaun seamana izbitor cu mama mea, in pozele ei de domnisoara, din anii '60... rochia, coafura, privirea, atitudinea... totul. :o
Plusar:
concluzie: super lux, super servicii ! portughezii sunt buni in materie de turism ! am fost ca-n puf ! mancarea deosebita, hoteluri curate, obiective interesante, zborul fara probleme, doar oceanul a fost cam aspru cu mine dar ... nah >:(
dauina:
--- Citat din: Plusar din Duminică, 16 Iunie 2013, 20:33 ---concluzie: super lux, super servicii ! portughezii sunt buni in materie de turism ! am fost ca-n puf ! mancarea deosebita, hoteluri curate, obiective interesante, zborul fara probleme, doar oceanul a fost cam aspru cu mine dar ... nah >:(
--- Terminare citat ---
moooaaaaaaaaa......tre' sa te credem......doar esti cel mai greu de multumit!!!! :magic: :tomato:
admin:
Dupa 24 de ore de calatorie am ajuns si eu acasa. Dupa un somn bun, ma pregatesc de plecare spre Sibiel. Pana atunci insa, am intrat pe aici, am dat 2 raspunsuri la actiunile viitoare si am poposit pe acest topic, atat de drag de-acum...
Vreau sa va spun, ca m-am simtit ca intr-o adevarata vacanta cu prietenii. N-am simtit un moment ca sunt organizator, ca sunt cel care-i conduce si ghideaza. Atat de relaxat si de bine dispus am fost... :yeah: In grup au fost oameni cu care am mers acum al patrulea an in vacanta. Altii mai noi, dar pe care am apucat sa-i cunosc bine in alte actiuni. Deci o parte din confort a fost data si de cunoasterea deja a celor cu care am plecat. Cealalta de turismul la cotele cele mai de sus pe care-l practica portughezii. Cum sa nu te simti relaxat cand intrii si intr-o camera de hotel resort si dai de una cat un apartament de bloc? Cum sa nu te simti bine si linistit fata de cei carora le-ai organizat vacanta, cand cobori la mic dejun si vezi somon fume, camembert, blue cheese si sampanie? Cum sa nu ai o senzatie de confirmare de respect fata de grupul tau, cand vezi cu ce microbuz esti luat la miezul noptii si dus la aeroport? Cand vezi cum este "gatit" soferul la 4 ace, cum incarca bagajele, fara sa te lase sa le atingi - ca la un grup VIP!?
Ce-si poate dori mai mult un organizator? Grupul excelent, cazarile si mancarea la fel, obiective interesante f.bine puse in valoare, infrastructura de exceptie, etc, etc. ... :thumbup: Nu pot decat sa ...:dance: :dance: :dance:
wonderland:
Viață grea ați mai avut, da.... :strambatura:
Bine ați venit! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă