Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Portugalia circuit + sejur 8.06 16.06.2013
admin:
Nu, nu, fara bocanci....doar un bat de trekking... ;D
admin:
M-am razgandit.... ::)...niste slapi pe glezna ar fi buni, totusi...
wonderland:
--- Citat din: Plusar din Vineri, 07 Iunie 2013, 15:34 ---acu' sa nu tipi si sa ne ceri dotarea cu bocancii de munte stransi pe glezna ca n-am unde sa-i bag si pe aia !!! :worthy:
--- Terminare citat ---
îi bagi în picioare și gata!
Hai, că vă cam răzgâiați și tu și Gigi. După ce că vă duceți în așa minunăție de călătorie, vreți să vă compătimim că n-aveți unde vă pune bocancii sau că în avion primiți doar chiflă cu unt :tomato:
Da, bine, recunosc, sunt un pic verde de invidie :crazy2:
Da nu mă lasă inima să nu vă urez drum bun, vreme frumoasă și să vă bucurați de toate. (urare valabilă pentru întregul grup). :thumbup:
mihaela1961:
--- Citat din: wonderland din Vineri, 07 Iunie 2013, 21:35 ---Da, bine, recunosc, sunt un pic verde de invidie :crazy2:
--- Terminare citat ---
Pai 'dezanverzeste-te' si hai in Adriatica!Cred ca mai sunt locuri!Am inteles de la Maria, care a participat ca este absolut superb!Sincer m-as bucura sa vii!
p.s. daca vii, facem un foileton amandoua despre excursie si postam articole! *|* *|* *|*
Astept raspuns, cu toate ca n-am mari sperante ca vei veni! :-[
wonderland:
Mihaela, ești tenace. Aș merge eu peste tot, nu ca să am ce scrie :), așa de dragul călătoriilor și a unor locuri care trezesc vibrații speciale în mine... Dar, realitatea crudă îmi trasează limite. Pe care le iau ca atare și mă bucur cât mi-e plapuma:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă