Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Portugalia – circuit + sejur 8.06 – 16.06.2013

<< < (15/20) > >>

Plusar:
in Cabo da Roca n-ai ce face mai mult de o ora asa ca in ziua 5 poate reusim sa stam mai mult in Sintra , am inteles ca este ceva de exceptie si in mod normal, ca sa te bucuri de tot ce-i acolo, ar trebui stat o zi.
oricum fiind aproape de Cascais poate unii dintre noi care se vor arde prea rau la soare ne vom repezi inca o data acolo ... e doar o idee , vedem la fata locului cum vor evolua lucrurile

admin:
Cred ca ai ascultat convorbirea pe care am avut-o ieri cu Gabi...Mai putem merge si pana la Obidos, se spune cel mai frumos orasel din vest. Vedem acolo. Eu mi-am pregatit materiale si pt optiuni...

Plusar:
nu stiu despre ce convorbire este vorba dar imi faceti rezumatul la noapte pe aeroport ca tot o sa stam 2 ore pe acolo ... ne vedem in ... 12 ore  :o

admin:
Deja lucrez la conspect. Sunt in autobuzul spre Bucuresti si pt ca am avut un pic de timp, m-am apucat de o sinteza a convorbirii tf pe care am avut-o ieri cu Gabi. :giggle: M-am linistit, a fost doar o coincidenta, incepuse sa-mi fie teama ca pe langa multele calitati pe care le ai, poti si intercepta convorbiri... ;D

Plusar:
pai da , ieri am inceput sa intru si eu pe forumuri cu si despre Portugalia si am inceput sa cercetez , iar faptul ca probabil ai vorbit cu Gabi tot despre Sintra este din cauza ca termeni ca "feeric", "senzational", "frumos", "de exceptie", etc sunt prea limitati pentru a descrie locul !
si-n plus este si pe gustul nostru : poteci prin padure intre palate, aer curat , specific muntos samd
acu' sa nu tipi si sa ne ceri dotarea cu bocancii de munte stransi pe glezna ca n-am unde sa-i bag si pe aia !!!  :worthy:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă