Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893021 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2985 : Marți, 26 Februarie 2013, 22:44 »
Eeee-hei, daca as fi fost plina de idei…  ::)
M-am inspirat si eu de pe net, uite de pe-aici: http://www.smiffys.com/Product/adult-fancy-dress    si m-am pus pe treaba, pe masurat de doo ori si taiat o data! Mai tarziu, cand eram deja cu "lucrarea" pe la jumate, am gasit poza asta:

...si  mi-am amintit ca… eu nu am fost mireasa! Vremurile au fost asa, serviciul lu’musiu’ era asa… Ne-a fost teama. (Atunci am taiat o data, fara sa masor!  ::) ) Am purtat la restaurant o rochie alba care-mi ajungea putin mai jos de genunchi, cu talie joasa, asa model anii ’20… si o voaleta prinsa cu o floare in cap, intr-o parte… ca pe vremea aia aveam o mare claie de par! Ne-am cununat religios abia peste vreun an jumate, la botezul lui fiica-mea... Aveam o rochie vernil... Asa ca ma gandeam ca acum ar fi fost ocazia sa ma fac  mireasa  :giggle: , dar nu una de-adevaratelea, ci una fantezista, de carnaval… Ca material se gaseste din belsug! De gineri e penurie!  :giggle:  Si nici nu era neaparat nevoie sa croitoresc... Am gasit "procedura" in pozele unei artiste coreene – Min Jeong Seo. Asa ca... poate la anu' !  :D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2986 : Miercuri, 27 Februarie 2013, 13:59 »
 ;D Mari_a... fratele meu si cumnata-mea au facut cununia religioasa tot la botez si tot fara rochie de mireasa. Eu am fost mireasa, cu rochie, cununie, biserica si nunta si toata regula... fara sa vreau. Atat de mult NU am vrut sa fiu, ca nu-mi mai amintesc nimic de la nunta, cand ma uit la caseta video, parca vad filmul altcuiva. A, ba da, imi amintesc ca soacra-mea aproape m-a obligat sa port o bratara de aur masiv de imprumut, care dadea ca nuca-n perete cu setul meu de argint, doar ca sa par mai bogata, pentru invitatii lor. Diferenta e ca fratele meu si cu cumnata-mea sunt inca impreuna, de vreo 20 de ani incoace.  :P
Asa ca, daca vrei mireasa, iti dau rochia mea cu dantela veritabila si perle, pentru carnavalul urmator... cadou. Oricum, cred ca tie ti-e buna acum, ca marime, mie, nu mai... ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2987 : Miercuri, 27 Februarie 2013, 16:26 »
 ;D  Ahaaaa, ce nebunie ar fi fost! M-am trezit tarziu, acum deja m-am accesorizat colorat, dar pastreaz-o!
Apropo de perle, am purtat si eu un sirag luuung, innodat... Il mai am si acum. Din tot "harnasamentul"  ;D , doar ele si voaleta mi-au mai ramas... Nu-s superstitioasa, dar matusile ziceau pe-atunci ca "nu-i bine sa porti perle cand va luati, ca perlele inseamna lacrimi"!  ???
Uitand-ma la rochia de hartie igienica, mi-am amintit de serbarile scolare din clasele 1-4, cand eram "printesa" si-mi facea mama rochie din hartie creponata...  :D  Nu mai am poze nici de atunci, nici de mai incoace...

Offline collin_pow

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
  • I know no other sign of superiority than kindness.
« Răspuns #2988 : Joi, 28 Februarie 2013, 16:59 »

A strapuns primavara pamantul :)

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #2989 : Joi, 28 Februarie 2013, 17:50 »
Câtă forță în firul de viață născut dintr-o sămânță căzută, așezată-n pământ... Frumoasă imagine collin_pow

Prevestește și ne pregătește pentru explozia nestăvilită a pământului și a pomilor treziți din iarnă.

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #2990 : Vineri, 01 Martie 2013, 07:40 »
Câtă forță în firul de viață născut dintr-o sămânță căzută, așezată-n pământ... Frumoasă imagine collin_pow

Prevestește și ne pregătește pentru explozia nestăvilită a pământului și a pomilor treziți din iarnă.

Eu am fost impresionat de lastarii care rasareau din radacinele de  plopi si care strapungeau  asfaltul ,pur si simplu il crapau,apropos de forta naturii.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2991 : Vineri, 01 Martie 2013, 19:35 »
Imagini, imagini, imagini...
"A lot of things that you need to know and love... The Gorgeous Daily... Just click and enjoy..."
http://www.thegorgeousdaily.com/

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #2992 : Duminică, 03 Martie 2013, 12:45 »
Hmmmm! Ce-mi recomandati?

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2993 : Duminică, 03 Martie 2013, 19:48 »
Pentru tine?! Maximum! Adica "Scrub and Oil", 2 ore, 800 EUR  ;D

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #2994 : Luni, 04 Martie 2013, 09:43 »
Pentru tine?! Maximum! Adica "Scrub and Oil", 2 ore, 800 EUR  ;D

ok ,va fi in cateva zile :) deocamdata aseara am luat masa cu talibanii :),,,,

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #2995 : Luni, 04 Martie 2013, 09:47 »
O bicicleta single in desert :).

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2996 : Luni, 04 Martie 2013, 09:55 »
Hmmmm! Ce-mi recomandati?
un foot massage.e doar 200 de bahti ora :thumbup:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2997 : Luni, 04 Martie 2013, 10:11 »
O bicicleta single in desert :).
Bine ca-i si o sticla cu apa!!!
Tare aia cu talibanii!  :o

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #2998 : Luni, 04 Martie 2013, 10:58 »
Se simte ca a venit primavara! Pana si statuile s-au incalzit!

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #2999 : Luni, 04 Martie 2013, 11:03 »