Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 894689 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2970 : Sâmbătă, 23 Februarie 2013, 19:42 »
Așa mi-a venit un drag de România, asta din imagini ;) Și un dor de ducă de năucă pe cărări înverzite....

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>
!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2971 : Sâmbătă, 23 Februarie 2013, 20:25 »
Romania are formatori de opinie care pun numai muzica cu cai verzi pe pereti,si sunt foarte eficienti si de slaba calitate din pacate, si aici ma refer nu numai la muzica ci mai ales ,,,la alte antene etc,,,,

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2972 : Duminică, 24 Februarie 2013, 08:48 »
Ce să facem? Noi nu ne vindem țara, nu-i așa? Deși  toate țările înfloritoare în ale turismului  fac foarte bine, abordând această sintagmă într-un mod pozitiv si economic avantajos.
Nu sunt vreo competentă, nici măcar amatoarea de discuții  în ale economiei, a politicii nici atât (care oricum e tabu pe forum :angel:). Dar cred că dacă ne-am ocupa de agricultură și turism - la modul serios și competent - tarisoarea asta ar înflori.

Noroc că ne apreciază altii. Prințul Charles, de exemplu :crazy2:
Cel mai frumos film despre România - Travel

Si, fără discuție ..Singles Camp e un bun promotor, adunător și formator de iubitori de cunoașterea propriei țări :))))))
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline collin_pow

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
  • I know no other sign of superiority than kindness.
« Răspuns #2973 : Luni, 25 Februarie 2013, 11:32 »
Am vrut sa sparg cu sarmaile mele , romantismul degajat de aranjamentele florale si de perfuzia cu roze. Ma tin de dracii, dar sunt fotograf vechi si apreciezzzzzzzz arta fotografica (fotografii frumoase la Collin, care este foarte marcat de umplerea cu frumos) Sa stii, Collin, ca si sarmalele sunt cu umplere....hahahaha

Apreciez atat umplerea sarmalelor si mai ales consumarea lor foarte tare:) Cei cu care am vorbit mai mult la Sibiel stiu ca iubesc vinul(sunt degustator) si stiu foarte bine ca vinul fara mancare nu se potenteaza! (ca barbatul fara femeie) :)
Dar sa stii ca prefer sarmalele in gura celor din imagini (care cum zicea cantecul: "amintirile ma chinuiesccccc!")  ; ;D

Offline DIDO

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 99
« Răspuns #2974 : Luni, 25 Februarie 2013, 11:55 »

Apreciez atat umplerea sarmalelor si mai ales consumarea lor foarte tare:) Cei cu care am vorbit mai mult la Sibiel stiu ca iubesc vinul(sunt degustator) si stiu foarte bine ca vinul fara mancare nu se potenteaza! (ca barbatul fara femeie) :)
Dar sa stii ca prefer sarmalele in gura celor din imagini (care cum zicea cantecul: "amintirile ma chinuiesccccc!")  ; ;D
:D Am inteles ! Sarmalele iti plac, dar aranjamentul meu cu sarmale , nu l-a apreciat nimeni , din punct de vedere artistic... :(( si scrie , te rog frumos , corect,, amintirile ma chinuiesteeeee ".....hahahahaha

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2975 : Luni, 25 Februarie 2013, 14:48 »
ba eu am apreciat aranjamentul drept un...curios, inedit și trăsnit iglu moldovenesc  :D Si am aranjat si un cadru frumos ca să ne infruptăm.
Acu, ce să fac? Să mă apuc să cant: Nu, Dido nu mă bagă-n seamăăăăăăăăăăăăă?...... :'(
 :giggle:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2976 : Marți, 26 Februarie 2013, 11:54 »
M-a distrat poza asta, mi-a amintit de binecunoscuta expresie "ciocu' mic!"  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2977 : Marți, 26 Februarie 2013, 12:25 »
Vine, timid, primavara... Abia astept sa ma preumblu prin padure...
Mi-au placut mult pozele astea. Le-am gasit pe net si ce m-a frapat a fost... asemanarea. Una-i facuta de un roman.

Offline collin_pow

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
  • I know no other sign of superiority than kindness.
« Răspuns #2978 : Marți, 26 Februarie 2013, 13:18 »
frumoase , iar cea cu ciocu mic super. Imagineaza-ti cata bafta trebuie sa ai sa prinzi exact momentul ala cu toate setarile bune. Cred ca cine a facut poza trebuie sa incerce la loto neaparat! Sunt invidios recunosc! :happy:

Offline DIDO

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 99
« Răspuns #2979 : Marți, 26 Februarie 2013, 13:55 »

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2980 : Marți, 26 Februarie 2013, 18:12 »
Balerini... si o poveste.

Maine mai pun un an la catastif. Nu spun la catelea. Ca oricum am prea multe socoteli si planuri cincinale in cap - deformatie profesionala, si de generatie, si de epoca, si de mentalitate etc.
Asa ca... nu am chef deloc sa mai fiu "minunata" si de data asta. Pentru altii. Ma gandesc sa fac si eu ceva practic pentru mine si numai pentru mine. Si-mi pica ochii pe o pereche de balerini vechi, cu tabanele dezlipite si atat de largiti ca au devenit imposibil de purtat altfel decat ca slapi. Imi mai aduc aminte de un de alta, si ma trezesc ca adun pe masa - ca o obsedata de incaltari ce sunt - lipici "Picatura", o bucata veche de piele de pe vremea cand se mai dadeau la comanda geci de piele la fabrica din localitate, doua snururi fara capete de la un fost ambalaj de electronice, perforatorul, foarfeca si o bricheta (pentru "tivit" fara ata materialele dupa perforari si capetele de snururi). Si uite ce-a iesit...

Poa' sa nu m'aplaude nimeni, ba chiar poa' sa dea si cu oua stricate dupa mine... Mie, hatar facut, bairam avut, de ziua mea.  :crazy2:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #2981 : Marți, 26 Februarie 2013, 20:11 »
Am văzut că este alt topic pentru urări, așa că aici nu spun decât....wow :)

Delicați și poznași - așa îmi par mie papuceii ăștia șnuruiți. :applause:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2982 : Marți, 26 Februarie 2013, 20:20 »
 :bow: Inaugurarea - la Carnaval.  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2983 : Marți, 26 Februarie 2013, 21:06 »
Caroline pai… sa-i inaugurezi cu placere!  :) Astia ai tai imi amintesc de unii pe care si i-a luat fiica-mea de prin Grecia. Tot asa, numai ca aveau pamponul mai mare... Asemanatori cu cei pe care-i poarta ei si albanezii (parca) la costumul lor traditional...
Si mie-mi mai vin idei d-astea creatoare  :D La incaltari nu ma pricep, dar pe la croitorii ma mai bag!  :D Mai umplu din cand in cand casa de atze si carpe…  Mai ales pe vreme d-asta cainoasa… Noroc ca nu mai e mult pana la carnaval, ca cred ca-mi faceam doua costume, nu unu!  :D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2984 : Marți, 26 Februarie 2013, 21:34 »
Eu cu croitoria nu ma am... costumul meu e in lucru, la "mami".  :)
Mai da idei si la altii, daca mai ai, poate au nevoie.  ;)