Matei, ai mare dreptate, consecintele le traim singuri, dar nu suntem singurii vinovati... De multe ori (mai ales la 20 de ani, cum zice Mica), suntem un produs al parintilor nostri, in primul rand, dar nu numai... ci si al povestilor, si a poeziei... etc.
De exemplu, eu cand am intrebat-o pe mama daca ar trebui sa ma marit sau nu (eram deja impreuna cu el de 3 ani), nu numai ca nu si-a pus problema ca aceasta intrebare nu ar fi trebuit sa vina din partea mea, daca il iubeam, dar nici macar nu m-a intrebat daca il iubesc... nu era important. Si nici in familiile parintilor nostri nu era importanta iubirea... sau cel putin era tabu, ca vizibila, nu era. Aveam cam aceeasi varsta cu viitorul meu sot, familii asemanatoare, cam acelasi statut social si financiar, acelasi nivel de pregatire si... semanam inclusiv fizic. Si ne si potriveam... cand eram in vacanta.

Si pe urma, am ales, si eu, exact extrema cealalta... iubire la max, potrivire la max... restul conditiilor prozaice de mai sus: 0.
O Balanta se poate echilibra... dar ai idee cum as putea impaca dualitatea Pestilor, care inoata unui hais altul cea? Ca eu asta ma straduiesc sa devin acum: 2 in 1, da' nici pe fundul baltii, nici pe val... undeva, la mijloc.