ne inghesuim toate trei, ai? oare Matei ce zice?
io ma gandeam sa va las pe voi doua ca sunteti profesoare si va pricepeti mai bine la "disectii", Caroline prin natura profesiei, dar si de tine mi-s mandra tare din ce vad pe forum 
cica eu sunt "buna de pus pe rana"
(spun unii
, asa ca as fi vrut sa raman mai la urma 
stati asa ca treaba devine interesanta: doua dintre ele vor sa-mi faca o incizie sau doua si apoi sa o puna pe guess acolo pentru ca ea e "buna de pus pe rana"
ce sa zic de inghesuiala, nimic, imi place, sunt friguros de felul meu. dar sa mai asteptam un pic, poate mai vine si altcineva la "lectia de anatomie".
nu vi se par totusi cam sumbre culorile rembrandtiene?
daca de mine-i vorba, Matei, bine v-am regasit, desi n-am disparut niciunde. sunt cu voi, va citesc, ma amuz si-mi prinde tare bine joaca voastra (a ta si-a micai
, mai uit de-ale mele.
m-ai bagat in ceata cu cuhnia, a trebuit sa caut in dictionar, la noi nu-i folosit termenul. dar nici tu nu auzisei de opintici
, asa ca invatam unii de la altii. sa vad ce ne arati la anatomie
, le las pe doamnele profesoare in fata, eu pot privi si din randul 2... 
di tini di tini, moldoveanca mosului! niste poale-n brau ceva, in ultima vreme? nimic nimicut din cate am vazut.

cuhnie se zice prin moldova la bucatarie daca nu ma insel...
in primul rand te vreau si pe tine! toate in prima linie, toate pentru front toate pentru victorie!
dar cum ziceam nitelus mai devreme, sa mai asteptam poate se mai inscriu si alte studente dornice si setoase de invatatura.