Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 892990 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2595 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 10:11 »
silviu, in loc sa incendiezi imaginatia comunitatii, mai bine viersuieste, cu inimioare si floricele, pe topicu' de poezele. ;D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2596 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 10:21 »
Bine spus, achiesez! :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2597 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 10:23 »
Dupa cine-oi fi beut matale apa?

Dupa Umbra lui Cupidon...  :whistle:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2598 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 23:24 »
Cel mai greu tablou...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2599 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 23:38 »
Cred ca in cazul asta, Lucia, motto-ul tau trebuie sa fie ;D "Doamne, ajut-o".

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2600 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 23:45 »
Da, Mica, ai dreptate: "Doamne, ajut-o" si iata ca Dumnezeu face ca imposibilul sa fie posibil!  ;D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2601 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 23:46 »
Idei pentru amenajari interioare

Luxury Home Design Ideas 2012

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2602 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 00:20 »
"Doamne, ajut-o" si iata ca Dumnezeu face ca imposibilul sa fie posibil!  ;D

:happy:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2603 : Marți, 09 Octombrie 2012, 10:41 »
   Decembrie, 2010. Craciun, petrecere cu prietenii din SC. O petrecere plina de animatie, umor, improvizatii, dans, muzica, karaoke, belsug de bunatati, daruri fel de fel. Momentele petrecute cu prietenii din SC m-au inviorat si m-au surprins in mod placut.
   Printre darurile castigate la tombola organizata cu ocazia sarbatoririi Craciunului din 2010 s-a inscris si ... Dovlecica, era asa ca o luna plină...   Steliana a avut prilejul sa o confectioneze atunci pe Dovlecica... Nu am avut sansa sa ma bucur de Dovlecica, deoarece nu prea sunt rasfatata de noroc nici la tombola, nici la loto...
   Iat-o pe Dovlecica:

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #2604 : Marți, 09 Octombrie 2012, 12:45 »
 ;D da ... voiam sa ofer baticutul - de foarte buna calitate - in modul meu ... si atunci, am creat-o pe dovlecica dintr-un dovleac pe care il aveam in balcon. speram sa-i dau suflet din carioca! dar ea, nu si nu! farduri! asa ca am pus rujul, dermatograful, fardul de obraz ... si ce a mai trebuit pentru a putea fi amandoua multumite  :) ne-am bucurat impreuna de o seara excelenta! faza tare a fost cand dovlecica a fost castigata de kriss1, un baiat din targoviste care avea podul plin de ... dovleci  ;D s-a bucurat mult de baticut, pe care si l-a pus la gat cand a plecat. sa va spun ce ambalaj avea dovlecica? cel mai mare si cel mai pompos! toti participantii doreau biletul castigator care era lipit pe cadou  :)
mi-ar mai placea asa un craciun! ;)
nihil sine deo

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2605 : Marți, 09 Octombrie 2012, 14:10 »
;D da ... voiam sa ofer baticutul - de foarte buna calitate - in modul meu ... si atunci, am creat-o pe dovlecica

foarte creativ! sa stii ca m-am uitat la poza postata initial si-atat.  acum, citind explicatia de la tine, m-am mai uitat o data la fotografie si mi se pare o idee nemaipomenita de a face un cadou. ai fi putut pur si simplu sa pui acel batic intr-un pachetel clasic dar ti-a trecut prin minte ceva cu totul si cu totul deosebit.  sugestiv, creativ, original.  imi place mult! felicitari, steliana! :)

probabil ca multi or fi vazut doar dovleacul fara sa vada ca adevaratul cadou era peste dolveac... daca dezvolt si introduc ideea asta in vreo campanie, te anunt si-ti vom da "recognition", pe langa drepturile de autor, desigur! :kissing:

da, de multe ori, trecem pe langa persoane sau lucruri importante si ne uitam la ele, asa cu superficialitate; abia dupa aceea ne dam seama de adevarata lor insemnatate, uneori cam tarziu.

inca o data, brilliant!
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2606 : Marți, 09 Octombrie 2012, 15:22 »
ideea ca ideea, insa mie-mi place cum l-ai pictat si, nush', da-mi pare ca seamana cu tine, putin. :)
se spune despre pictori ca pun ceva din ei in fiecare portret (nu autoportret) pe care il fac. am vazut asta si in potretele unui amic.

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #2607 : Marți, 09 Octombrie 2012, 15:49 »
foarte creativ!  sugestiv, creativ, original.  imi place mult! felicitari, steliana! :)

oricand matei, cu tot dragul! cu ideile mele - muuulte si cu foarte muulta imaginatie, fara efort - desi pareau nastrusnice si indraznete am cucerit si cele mai "neclintite redute"  ;) toti colegii apeleaza la parerea mea pe care mai apoi o imbratiseaza.
asadar ... cand ai nevoie de un umar de inspiratie, conteaza pe mine!

dovlecica, la cat de indragita a fost, nu s-a indurat nimeni s-o bage la cuptor ...
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #2608 : Marți, 09 Octombrie 2012, 15:55 »
ideea ca ideea, insa mie-mi place cum l-ai pictat si, nush', da-mi pare ca seamana cu tine, putin. :)
se spune despre pictori ca pun ceva din ei in fiecare portret (nu autoportret) pe care il fac. am vazut asta si in potretele unui amic.

iti dau dreptate, mica! de la prima atingere ... si refuz al dovlecicei de a se lasa creata cu altceva decat cu fardurile mele, am simtit viata prin amprenta pe care o puneam.  :)
ma bucur ca a placut si de aceasta data, ceea (re)iese din ... noi.
nihil sine deo

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2609 : Miercuri, 10 Octombrie 2012, 18:06 »
fotografia aceasta m-a dus cu gandul la discutiile de pe topicul horoscop.  :)  ca gemeni cu berbec e bine, ba nu! ca balanta cu varsator, ei as!
multa lume se intreaba acelasi lucru si prea putini isi dau seama ca raspunsul este unul foarte simplu:

"Stay hungry, stay foolish"