Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893409 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2355 : Luni, 10 Septembrie 2012, 12:13 »
Ba da, Matei, am raspuns cu "bro" la "sis", daca-ti aduci aminte... ca pentru "fetele mosului" cre'ca nu corespunde varsta...  :P
Si mai imi aduc aminte ca Mica, Guess si cu mine eram "surori" undeva pe un topic de dezvoltare personala...  :D
Deci... problem (cred ca ar fi trebuit sa pun asta la "Intrebari de chinuit neuronu'"  ;D ) : Noi trei suntem surori. Io-s sora cu Matei. Mica e sora 13 cu Lili sora 17 si, in acelasi timp, e fratili lu' bitek. Rezulta ca si io-s rubedenie cu bit?   :rtfm: Nu de alta, da' ca sa stiu cum ne inarmam pentru sfarsitul saptamanii...   :whistle:

si eu daca sunt infiata de doina  (sau m-a mintit ?, ca nu o mai vad pe la centru  :( )...? nexam mama, tata, frati, surori ... :'(  si mai sunt si cea mai cuminte ... ;D cand nu rad si nu fac prostioare intentionat ... :buck2:
nihil sine deo

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2356 : Luni, 10 Septembrie 2012, 12:24 »
Problema "frăţiei" este complicată, ramificată, nu se ştie unde poate duce...

Postez o imagine mai jos, care arată cât de acerbă este competiţia!

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #2357 : Luni, 10 Septembrie 2012, 12:33 »
un greierasss ... din seria de shock  ;D

nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2358 : Luni, 10 Septembrie 2012, 13:35 »
Lucia, am remarcat pozele frumoase puse de tine, chiar si printre...  :offtopic: -urile noastre.  ::)
Steliana... nu inteleg ce vezi socant acolo?  :giggle: Tipu' seamana cu prima mea poveste de iubire...  :strambatura:

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #2359 : Luni, 10 Septembrie 2012, 14:11 »
Steliana... nu inteleg ce vezi socant acolo?  :giggle: Tipu' seamana cu prima mea poveste de iubire...  :strambatura:

Carol ... dac-ai stii ...  ;D acest "tip e Adi Bezna care ne-a incantat inca din prima seara la Sibiel; au urmat alte seri - aveam masa rezervata la Sibiel in tabere - de incantare prin cantare si "snoave" spuse de el si in spectacolele de la Bucuresti; socul a fost cand era imbracat in scufita rosie - cu barba si par pe piept -   ;D  cu codite, pampoane, sortulet, cosulet ... aduna ciupercute de pe gresia din restaurant, a fost "criminalul" care era sa moara din cauza rasului meu  ;D ... a fost si este inca, o incantare de om.
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2360 : Luni, 10 Septembrie 2012, 14:27 »
Asa care va sa zica...  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #2361 : Luni, 10 Septembrie 2012, 14:31 »
Si mai imi aduc aminte ca Mica, Guess si cu mine eram "surori" undeva pe un topic de dezvoltare personala...  :D
Deci... problem (cred ca ar fi trebuit sa pun asta la "Intrebari de chinuit neuronu'"  ;D ) : Noi trei suntem surori. Io-s sora cu Matei. Mica e sora 13 cu Lili sora 17 si, in acelasi timp, e fratili lu' bitek. Rezulta ca si io-s rubedenie cu bit?   :rtfm:
:-\ chiar ca problem....
pare a fi vorba de o mare familie  :giggle:
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #2362 : Luni, 10 Septembrie 2012, 14:57 »
faina ideea voastra de a posta poze de cand erati copii.... :D
si toamna se da in leagan, nu numai eu....

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2363 : Luni, 10 Septembrie 2012, 15:04 »
si toamna se da in leagan, nu numai eu....

super fotografia cu toamna, tu unde esti? te dai in leagan, unde? ???
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2364 : Luni, 10 Septembrie 2012, 15:06 »
Problema "frăţiei" este complicată, ramificată, nu se ştie unde poate duce...

Postez o imagine mai jos, care arată cât de acerbă este competiţia!

care esti tu, luciamanta, dintre cei doi schiori?

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2365 : Luni, 10 Septembrie 2012, 15:07 »
un greierasss ... din seria de shock  ;D

si eu care credeam ca o sa ne pui o poza cu tine de la gradi, imbracata in greieras! m-ai pacalit! :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2366 : Luni, 10 Septembrie 2012, 15:10 »

as mai avea o idee: ce-ar fi sa gaseasca cineva un titlu de povestire, de exemplu, si mai apoi, fiecare dintre noi sa scrie cate un paragraf? ar trebui sa fie un topic special pentru aceasta tema, cine deschide subiectul, unde si cum? dar mai intai sa vedem daca sunt persoane interesate sa faca parte dintr-un autor colectiv.

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #2367 : Luni, 10 Septembrie 2012, 15:22 »
super fotografia cu toamna, tu unde esti? te dai in leagan, unde? ???
eu fac poze si ma dau in leagan cam prin aceleasi parcuri pe unde se da si toamna....bine, nu prin toate ca nu-mi ajunge timpul... :D

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #2368 : Luni, 10 Septembrie 2012, 16:03 »
as mai avea o idee: ce-ar fi sa gaseasca cineva un titlu de povestire, de exemplu, si mai apoi, fiecare dintre noi sa scrie cate un paragraf? ar trebui sa fie un topic special pentru aceasta tema, cine deschide subiectul, unde si cum? dar mai intai sa vedem daca sunt persoane interesate sa faca parte dintr-un autor colectiv.

foarte distractiv si interesant! am facut asta si mi-ar mai placea  :D
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2369 : Luni, 10 Septembrie 2012, 18:07 »
ar trebui sa fie un topic special pentru aceasta tema, cine deschide subiectul, unde si cum?

Faina idee! Exista deja un topic "Experiente de viata", da' nu e prea dinamic. Ca sa deschizi un topic nou, poti sa-i scrii adminului, pe "Sugestii" (cred) si il deschide el, cu tine mediator.
Eu am participat odata la o poezie scrisa astfel (nu aici), care a ajuns la sute de catrene pe o tema data.
https://sites.google.com/site/tesalutgeneratieinblugi/catedrala-de-cuvinte/catrene/100corneliaioanadavid

In alta ordine de idei, eu ma gandeam cum ar fi ca, dupa pozele din copilarie, sa punem poze traznite... de la carnaval, cu strambaturi... ia sa vedem cine are curajul...  :whistle: