Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893281 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2340 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 22:08 »
Nu te lua de frati, Matei! Ca nu stii de unde-o sa-ti aterizeze o d-asta  :fight:

de frati micaela, vrei sa zici! pai am vazut! gata, nu ma mai bag ca vad ca ori cropuieste tot ce-apuca ori face adaugiri neasteptate.  tine-te departe de mouse-ul ei!
am lucrat asa de intens de vineri pana acum ca se pare ca am cam luat-o razna.si inca n-am terminat, sunt in recreatie!
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2341 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 22:11 »
da. si eu sunt in recreatie, dar parca as mai face o adaugire....hm  >:D ;D

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #2342 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 22:12 »
Si io care ma pregateam sa ma legan de pe in picior pe altu`cu pungutza de bronz lichid in mana si sa cant "nu, nimeni nu ma vrea"

;D
ti-am zis sa termini cu tampeniile si sa numai umblii lelea prin tramvaie!!!  :hammer: :fight:...ne faci blazonu de ras!!!  :fight:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2343 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 22:14 »
 ;D Mari_a, am vrut sa pun eu melodia aia, da' am zis ca destul m-am legat de poza lui bitek, fara sa-l cunosc... si nici n-am poze compromitatoare de santaj, in caz de...  :giggle: Pe mine cin' ma ia de sora?!  :oops:
Matei, nota bene: in poza ta erau doua persoane. Mi-a trecut prin cap sa pariez pe cel incruntat... da' doar mi-a trecut.  :P

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2344 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 22:35 »
No, ce crezi mataluta, ca mult o mai fi pana la sfarsitu`lunii?  :knuppel2:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2345 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 22:39 »
Nu mai e mult. Mi-am luat un card de 16 gigi  :giggle:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2346 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 22:41 »
iaca. in gradina lui bit s-a ratacit craciunita tailandeza a lui Silviu. curat fatalitate  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2347 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 22:42 »
n-a iesit chiar ce-am vrut, ca nu gasesc cropuiala cu perimetru reglabil, din puncte.  :(

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #2348 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 22:46 »
No, ce crezi mataluta, ca mult o mai fi pana la sfarsitu`lunii?  :knuppel2:
pana atunci ma antrenez strasnic... :box:...plus ca apelez la chestii obscure, iti fac feng-shuiu harcea-parcea

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2349 : Luni, 10 Septembrie 2012, 00:02 »
  Pe mine cin' ma ia de sora?!  :oops:

eu m-am oferit de mai multe ori dar fie ca n-ai bagat de seama fie ca ai uitat fie ca nu ti-a suras propunerea!

ziceai ceva de-un incruntat?! ca sa vezi...
dar o sa aplic si eu niscai crop!

ps am pus poza aproape completa la inceput, adica trei verisoare si eu... scosesem pe bunica si pe un nene care nu stiu cine era... era la o nunta si zor nevoie sa fim trasi in poza, se vede sper incantarea zugravita pe fata mea.

pps: in aceasta poza eram mult mai micut, aproape in zorii istoriei, eram slab de tot si cu o freza care nu putea fi aranjata decat in forma de "castron", data cu multa briantina la ocazii speciale... este un mister, de unde si pana unde, dintr-un corp micut si pipernicit poate sa creasca mai apoi ditamai personajul (era sa zic altceva) cu multe multe foarte multe kg, sa bata si pe la 1.80. :magic: printr-o bagheta magica, altfel nu-mi explic.
"Stay hungry, stay foolish"

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2350 : Luni, 10 Septembrie 2012, 10:51 »
O imagine de actualitate...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2351 : Luni, 10 Septembrie 2012, 11:10 »
iaca. in gradina lui bit s-a ratacit craciunita tailandeza a lui Silviu. curat fatalitate  ;D
nope! uite-o pe cracinitza mea

::)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2352 : Luni, 10 Septembrie 2012, 11:13 »
    Arată foarte bine! :)   

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2353 : Luni, 10 Septembrie 2012, 11:14 »
Ba da, Matei, am raspuns cu "bro" la "sis", daca-ti aduci aminte... ca pentru "fetele mosului" cre'ca nu corespunde varsta...  :P
Si mai imi aduc aminte ca Mica, Guess si cu mine eram "surori" undeva pe un topic de dezvoltare personala...  :D
Deci... problem (cred ca ar fi trebuit sa pun asta la "Intrebari de chinuit neuronu'"  ;D ) : Noi trei suntem surori. Io-s sora cu Matei. Mica e sora 13 cu Lili sora 17 si, in acelasi timp, e fratili lu' bitek. Rezulta ca si io-s rubedenie cu bit?   :rtfm: Nu de alta, da' ca sa stiu cum ne inarmam pentru sfarsitul saptamanii...   :whistle:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2354 : Luni, 10 Septembrie 2012, 12:03 »
Pagini întregi ar putea fi scrise pentru a putea exprima imaginea de mai jos!