Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 905728 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2325 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 19:32 »
 :knuppel2: Aoleu, mai bine taceai din gura...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2326 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 19:45 »
 >:D    :P
Nu pun p-aici pen'ca-s vechi si am inteles ca nu mai corespund cu realitatea.  :D

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2327 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:23 »
Yes, I was allways an sexy MF  :bow:
Si capu`ala maaaare de martian tot al meu e. Marime naturala, nici un trucaj  ;D

vad ca esti incorigibil, modest all the way! cred ca toate duducutele toate varstele de pe forum suspina deja privindu-ti poza si spunandu-ti in gand tot felul de dragalesenii, asteptand cu nerabdare sa te cunoasca.  vezi, daca eu am iesit incruntat in poza, nimeni nu s-a grabit sa-mi faca un compliment macar desi m-as fi multumit si cu un "complement". sufar in tacere, n-am incotro! :'(
poza ta a mai avut un efect tare de tot, l-ai facut sa reactioneze si pe silviu care pana acum a stat mai retras! :), silviu, vino si tu cu poza! sau macar fa-te ca vii! ;)

"Stay hungry, stay foolish"

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2328 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:33 »
"fata mosului"

mosul sunt eu! vreti sa fiti fetele mele? :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2329 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:35 »
Bre Matei, poza aia are cam 33 de ani! :o Da, sunt convins ca atunci eram un copil haios si ranjit si zambaret (ca toti copii, de altfel). Insa acu`...chiar am zis-o serios, stiu io de ce fug de poze (si nu astept sa ma contrazica nimeni si nici sa ma convinga de contrariu! Aia e, is mai urat in poze decat in realitate). Si daca crezi ca-s modest... ;D  ;D. Nu, io zic ca nu sunt. Nici modest, nici fals modest. Totusi incerc sa nu fiu prea nesimtit, afisand o inceredere excesiva si o incantare maxima fata de propria persoana (ca n-am nici d-aia!  ;D). Cum sa-ti zic, e p-acolo pe undeva...in hatisurile mintii mele.
Si aia cred ca e cea mai reusita poza pe care o am (aia si inca vreo doo.Pe alea le-as pune ca sa-l oftic pe Silviu cat eram de slab -ma rog nu eram slab, eram numa`bine- pe la 19 ani...si ce fata frumoasa era langa mine, de fapt aci e e problema, p-aia n-o so afisez niciodata, indiferent de tare mi-as dori sa ma dau io mare, tocmai pentru ca nu-s singur in ea.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2330 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:35 »
doamnele care suspina dupa bit tre' sa aiba si avizu' meu, ca sunt fratili mai mare.  ;D nu-l dau eu pe manuta oricui. ;D

matei, pe tine nu te cunosc, asa ca m-am abtinut sa glumesc. ai fi putut interpreta cine stie cum. bit ma cunoaste si stiu sigur ca pricepe fix cum spun. nu se supara. :buck2:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2331 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:37 »
Bre Matei, poza aia are cam 33 de ani! :o Da, sunt convins ca atunci eram un copil haios si ranjit si zambaret (ca toti copii, de altfel). Insa acu`...chiar am zis-o serios, stiu io de ce fug de poze (si nu astept sa ma contrazica nimeni si nici sa ma convinga de contrariu! Aia e, is mai urat in poze decat in realitate). Si daca crezi ca-s modest... ;D  ;D. Nu, io zic ca nu sunt. Nici modest, nici fals modest. Totusi incerc sa nu fiu prea nesimtit, afisand o inceredere excesiva si o incantare maxima fata de propria persoana (ca n-am nici d-aia!  ;D). Cum sa-ti zic, e p-acolo pe undeva...in hatisurile mintii mele.
Si aia cred ca e cea mai reusita poza pe care o am (aia si inca vreo doo.Pe alea le-as pune ca sa-l oftic pe Silviu cat eram de slab -ma rog nu eram slab, eram numa`bine- pe la 19 ani...si ce fata frumoasa era langa mine, de fapt aci e e problema, p-aia n-o so afisez niciodata, indiferent de tare mi-as dori sa ma dau io mare, tocmai pentru ca nu-s singur in ea.

bit, tu ai auzit de "crop"? :P

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2332 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:39 »
Pai cum faci crop de la mine din brate? :o Ca eram cam suprapusi...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2333 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:41 »
nici Venus din Milo nu are brate, ce te plangi?  ;D

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #2334 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:42 »
doamnele care suspina dupa bit tre' sa aiba si avizu' meu, ca sunt fratili mai mare.  ;D nu-l dau eu pe manuta oricui. ;D

si io unde eram?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2335 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:45 »
bine. avizezi si tu, da' autorizatia finala ii apartine.  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2336 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:48 »
Si io care ma pregateam sa ma legan de pe in picior pe altu`cu pungutza de bronz lichid in mana si sa cant "nu, nimeni nu ma vrea"

;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2337 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:49 »
 ;D

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2338 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:52 »
Si io care ma pregateam sa ma legan de pe in picior pe altu`cu pungutza de bronz lichid in mana si sa cant "nu, nimeni nu ma vrea"

;D

"si-am sapte frati acasa"

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2339 : Duminică, 09 Septembrie 2012, 22:03 »
Nu te lua de frati, Matei! Ca nu stii de unde-o sa-ti aterizeze o d-asta  :fight: