la nina, la pinta y la santa maria (numele celor trei corabii cu care columb a plecat in lume)

Ai dreptate... 90%.

De exemplu, cu exceptia vaporaselor: "Cand
Destiny si
Harmony o iau una hais, si alta cea..."

Valaura, eu n-am decat un HP 945 5.3 MP 56 x zoom, adica prima si aceeasi camera cumparata la mana a doua acum 6 ani. E "mic copil" pe langa ce poate face acum chiar si un telefon mobil cu camera foto. In schimb, mai am Photoshop, un curs de Design si cateva carti de specialitate la activ... si ceva "experienta" la desenat din copilarie - deci nu prea multe.
Cel mai mult am invatat insa empiric, de la altii. Intr-o vreme, imi postam fotografiile pe site-uri de profil si le dezbateam cu cei
profy. Asa am avut revelatia sa constat ca fotografii carora eu nu le dadusem nicio atentie erau cotate maxim, in timp ce altele nu erau cotate deloc, fiindca imi placeau doar mie... si mi s-a explicat de ce. (In paranteza fie spus, obisnuiam sa fac astfel si cu poeziile si scrisul.)
Lucrul cel mai greu este sa-ti "traduci" mesajul
personal intr-un limbaj imagistic
universal (valabil inclusiv in cazul tablourilor sau chiar al site-urilor web). Si asta e valabil in orice fel de arta... doar atunci arta se transforma din monolog in comunicare. Cu alte cuvinte, "Daca un om de Neanderthal a modelat candva o bucatica de lut si daca, peste mii de ani, cineva care a gasit acea bucatica de lut are acelasi sentiment, aceea este arta." -
Antoine de Saint-Exypery.In alta ordine de idei, "jocul" asta mi se pare interesant. Cine mai pune niste imagini si cine ghiceste?