Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893030 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2070 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 00:09 »
Matei, n-am nici cea mai mica retinere a-mi exprima opiniile de orice fel si nu ma tem de niciun fel de urmare posibila. intotdeauna am fost asa, chiar si in vremuri mult mai periculoase si n-am patit nimic. sunt curajoasa si libera si cred ca de aceea nici represaliile nu se lipesc de mine.  ;D

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2071 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 00:14 »
Pai nepoata mea nu are (inca) un id virtual, de care sa legi pozele. Asta 1. Apoi: nici prin asociere cu mine, zic io ca nu prea are cum sa-i dauneze ( eu -am avut grija sa- am un profil destul de scazut online, fara facebook, fara alte dracii similare; norocul face sa am si un nume cu inaintasi celebri, asa ca toate link-urile duc la ei). Si in ultimul rand, resurse sa ajunga la mine nu au multi (doar organizatiile  guvernamentale "prietenesti" eventual, persoane fizice...aproape imposibil)

Si adevarul, in ceea ce ma priveste, e ca nu pun poze cu mine fiindca nu ma incadrez in canoanele actuale de frumusete. Asa ca de ce sa ma agit?

L.E. Mda, imi cer scuze ante, daca am parut agresiv (acum am vazut). Nu asta mi-a fost intentia, probabil e din cauza modului meu (abrupt) de abordare a problemei.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2072 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 00:15 »
nicio graba, indeed. mi se parea ca tu esti curios a vedea fetzele noastre, ca prea ne certi ca nu ne aratam in avatar.  ;D

nu sunt nici curios, nici nu va cert.  mi-ai explicat punctul tau de vedere si inainte si l-am inteles.  imaginile copiilor m-au derutat un pic.
nu sunt curios deoarece plec intotdeauna de la premiza ca toti oamenii sunt frumosi, ca toti au ceva atractiv in ei, nu cred in frumusetile artificial create care au inundat spatiul dambovitean si de care sunt pline tabloidele si nu numai.  se supraliciteaza, dupa umila mea parere, se exacerbeaza in zilele noastre fizicul, imaginea (ei uite ca sunt si pe topic totusi) in pofida altor calitati. bunatatea, simplitatea, umilinta (prin contrast cu aroganta), transparenta, politetea (prin contrast cu agresivitatea), samd, iata doar cateva trasaturi care pot face un urat sau o urata (sau ceea ce se intelege prin acest lucru) sa para o persoana frumoasa.  traim intr-o lume a "show-off"-ului mai mult ca niciodata, pe toate planurile.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2073 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 00:17 »
teama a fost intotdeauna cel mai important instrument de control si stapanire, din pacate...
a fost folosit "stiintific", dar de multe ori ne-am autoinoculat-o si singuri, inutil.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2074 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 00:20 »
nu sunt nici curios, nici nu va cert.  mi-ai explicat punctul tau de vedere si inainte si l-am inteles.  imaginile copiilor m-au derutat un pic.
nu sunt curios deoarece plec intotdeauna de la premiza ca toti oamenii sunt frumosi, ca toti au ceva atractiv in ei, nu cred in frumusetile artificial create care au inundat spatiul dambovitean si de care sunt pline tabloidele si nu numai.  se supraliciteaza, dupa umila mea parere, se exacerbeaza in zilele noastre fizicul, imaginea (ei uite ca sunt si pe topic totusi) in pofida altor calitati. bunatatea, simplitatea, umilinta (prin contrast cu aroganta), transparenta, politetea (prin contrast cu agresivitatea), samd, iata doar cateva trasaturi care pot face un urat sau o urata (sau ceea ce se intelege prin acest lucru) sa para o persoana frumoasa.  traim intr-o lume a "show-off"-ului mai mult ca niciodata, pe toate planurile.
suntem de acord.
ce nu stii tu este ca noi cam suntem si buni si inteligenti si frumosi.  ;D cu modestia stam cam prost, la ore tarzii.  ;D

nu, acum serios  :giggle:, sunt perfect de acord cu ce spui.  :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2075 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 00:26 »
Pai nepoata mea nu are (inca) un id virtual, de care sa legi pozele. Asta 1. Apoi: nici prin asociere cu mine, zic io ca nu prea are cum sa-i dauneze ( eu - am avut grija sa am- un profil destul de scazut online, fara facebook, fara alte dracii similare, norocul face sa am si un nume cu inaintasi celebri, asa ca toate link-urile duc la ei). Si in ultimul rand, resurse sa ajunga la mine nu au multi (doar organizatiile  guvernamentale "prietenesti", eventual, persoane fizice...aproape imposibil)

Si adevarul, inceea ce ma priveste, e ca nu pun poze cu mine fiindca nu ma incadrez in canoanele actuale de frumusete. Asa ca de ce sa ma agit?

e foarte bine daca esti convins de acest lucru, bitek, adica cel legat de nepoata ta.  in legatura cu "canoanele actuale de frumusete", tocmai am postat ceva in acest sens. eu nu cred in ele si nici tu nu ar trebui sa le dai prea mare importanta.  cine te iubeste just for your looks or your money, will be gone as soon as you run out  of them (ambele).

Matei, n-am nici cea mai mica retinere a-mi exprima opiniile de orice fel si nu ma tem de niciun fel de urmare posibila. intotdeauna am fost asa, chiar si in vremuri mult mai periculoase si n-am patit nimic. sunt curajoasa si libera si cred ca de aceea nici represaliile nu se lipesc de mine.  ;D
dear Mica, suits yourself, nu mi-am exprimat decat o opinie si-atat. ma bucur ca esti o curajoasa si ca-ti exprimi opiniile, poate tara asta ar fi altfel daca toti am fi niste curajosi.  cand te uiti in jurul tau, nu te doare sa vezi ca acel curaj din '89, de exemplu, a fost cam putin rasplatit? cred ca am inceput sa ma blazez si asta nu e bine. "aux armes citoyens!" am pus ghilimelele de rigoare, sa se vada ca citez doar si ca e in gluma.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2076 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 00:29 »
ne intalnim la Bastille.  :)
cred ca totusi curajul de atunci a folosit la ceva... libertatea tine si de noi, si de curajul nostru de a ne-o afirma si de a ne-o apara.
nuuuu...e doar o aparentza... si eu credeam ca m-am blazat, dar vad ca nu.  :)
noapte buna

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2077 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 00:31 »
teama a fost intotdeauna cel mai important instrument de control si stapanire, din pacate...
a fost folosit "stiintific", dar de multe ori ne-am autoinoculat-o si singuri, inutil.

ai pus punctul exact acolo unde trebuie. si se foloseste peste tot, si in spatiul public si din pacate si privat. trebuie totusi sa ne dezbracam de ea.
si fiindca veni vorba, noapte buna tuturor.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2078 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 08:16 »
o fotografie care mi-a placut mult !

pescuitori  - Philippe Cap

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #2079 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 14:48 »
Asta da ingeniozitate, alea sunt tuburi de pvc indoite la capat. :) Insa nu diminueaza cu nimic efectul magic al pozei.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2080 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 15:18 »
Care? alea pe care stau? Io crez ca-i bambooooo de pe Ulong river.... din "Ceaina"...  :angel:
Uimitoare tara... mi-ar placea s-o vizitez...

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2081 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 15:22 »
....daca vreti ceva exotic ,avem mult mai aproape decat va inchipuiti :),scze Maria_a :)))

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2082 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 15:39 »
Pfoai, p-astia ii avem peste tot! Acum cateva seri (sa tot fi fost spre ora 22), simtind ca nu-mi mai incape capu' intre cei patru pereti incinsi, am iesit si-am luat-o creanga pe jos, fara tinta... Mi-am aerisit neu(t)ronu' si mi-am facut ordine-n ganduri...  M-am tot dus pana pe sub podul Basarab. Fiindca mi-era lene s-o iau pe jos inapoi (greu la deal!), m-am suit in al doilea vagon al unui tramvai de-ala rosu, cehesc... Dar n-am mers decat o statie: era plin de cetatene cu nenumarate fuste, erau si mai batrane si mai tinere, si pe scaune si in picioare, dar si... pe jos. Nush de unde veneau si incotro se duceau... Multe aveau copiii legati la san... Una-l desfasase pe cel mic chiar jos si-i schimba pampersu'...

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2083 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 15:47 »
eu nu inteleg de ce numai in romania si au conservat traditia cu portul asta cu fuste multe,si de unde le cumpara,si unde traiesc,ca eu ii vad numai pe strazi dar niciodata locuind undeva,,,,,pe cuvant ,parca regimul ,,ceausescu'' reusise oarecum sa i stapaneasca ,si nu in ultimul rand parca s ca dalai lama apar si dispar din neant...hmmm

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #2084 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 15:53 »
Daca ar sti Dalai Lama cu cine il asemanam cred ca s-ar strange singur de gat  ;D