Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893321 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2100 : Vineri, 13 Iulie 2012, 13:24 »
haha. si ne mai suparam cand occidentalii spun ca romania e o tara de tigani.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2101 : Vineri, 13 Iulie 2012, 15:15 »
Pai n-avem de ce sa ne suparam, tiganii sunt prima minoritate din Romania, ca proportie! Nici ungurii nu-i ma ajung la numar, iar de sasi nu mai poate fi vorba, nu ar mai avea cine juca dansuri tematice, ca nu se exista. La "sectia germana" din scolile noastre mai gasesti cate un sas la 100 de copii, iar pe restul copiilor ii inscriu parintii romani acolo, ca sa invete germana nivel avansat de mici si sa mearga mai departe la Liceul Bruckental - cel mai bun din Sibiu si cotat printre primele 20 de licee din tara.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2102 : Vineri, 13 Iulie 2012, 15:23 »
.s ar putea ca ,,ai lor " sa fie mai civilizati ca ai nostri si uite ar fi o solutie de civilizare( de educare) tocmai de catre liderii lor si sibiul sa fie un punct de plecare si pt restul tarii;poza este facuta in 2010 pe 8 aprilie de ziua internationala a rromilor.....dar pt asta trebuie fonduri imense pe care din pacate nu le avem sau cum spune cineva tot din sibiu (parca sima de la bursa) pe HN ,,,banii s au terminat si odata cu ei si democratia :))):))

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2103 : Vineri, 13 Iulie 2012, 15:30 »
Daca te referi la bani pentru proiecte cu rromi, sunt mai multi decat crezi. De ex., in 2007 s-au alocat Romaniei vreo 4 milioane de EUR pentru integrarea rromilor. Majoritatea banilor s-au dus inapoi, din doua motive: 1. Exista foarte putini oameni cu adevarat competenti pentru astfel de proiecte; 2. Rromii sunt foarte greu de convins sa se conformeze la proiecte, asa ca exista mari probleme la implementare. Eu as zice ca ceva rezultate tot se vad - vrobesc de zona mea, unde exista "materie prima".
Citat dintr-un extemporal, despre speciile umane: "Tiganii sunt o specie diferita, dar totusi ne putem intelege."  :)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2104 : Vineri, 13 Iulie 2012, 15:34 »

scze, de imag asta era vorba:
[/img]

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2105 : Vineri, 13 Iulie 2012, 18:12 »
"Tiganii sunt o specie diferita, dar totusi ne putem intelege."  :)
Da. Noi pe Pamant si ei in alta parte.

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #2106 : Vineri, 13 Iulie 2012, 23:01 »
e interesanta; m-am tot uitat sa vad daca imi dau seama cand a fost facuta!  cred ca este la apus!
am nimerit?    ::)

Asa este Gabi, am facut imaginile pe inserat. Individul mi-a placut f tare stand asa pe apa.... :o

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2107 : Sâmbătă, 14 Iulie 2012, 08:22 »

Citat dintr-un extemporal, despre speciile umane: "Tiganii sunt o specie diferita, dar totusi ne putem intelege."  :)

:) :D ;D :) :D ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2108 : Sâmbătă, 14 Iulie 2012, 08:36 »
Ati goooogle-uit azi? E omagiat Gustav Klimt - azi sunt 150 de ani de la nastere...

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2109 : Sâmbătă, 14 Iulie 2012, 10:22 »
da, am google-it azi dar m-am gandit ca v-ati plictisit de postarile mele despre logourile google !!  oO

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2110 : Sâmbătă, 14 Iulie 2012, 10:45 »
      Asa este Gabi, am facut imaginile pe inserat. Individul mi-a placut f tare stand asa pe apa.... :o

propabil ca acolo apa era mai putin adanca  :)
ce ma bucur ca am recunoscut momentul zilei; nu ca m-as pricepe prea mult la fotografie dar iubesc mult marea si de-a lungul timpului am observat cum se schimba aspectul ei functie de momentele zilei, cum isi schimba culoarea,  cum sunt luminati norii, cat de calma sau agitata este ( chiar daca ziua este agitata spre seara valurile scad si devine calma - exceptie zilele in care este furtuna) ;
citeam pe undeva ca in vechime oamenii care locuiau pe langa mare credeau mai mult in zei si idoli pentru ca locuind in apropierea marii cunosteau imensitatea si puterea naturii;
ar fi bine sa ma opresc ca am dat-o in povesti despre mare !!!  oO
saluta marea din partea mea ca anul acesta sansele sa ajung sa o vad sunt destul de mici !  :angel:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2111 : Sâmbătă, 14 Iulie 2012, 14:19 »

Fiecare cu ce-l doare. (pe mine, caldura din zilelele astea)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2112 : Sâmbătă, 14 Iulie 2012, 14:59 »
propabil ca acolo apa era mai putin adanca  :)
ce ma bucur ca am recunoscut momentul zilei; nu ca m-as pricepe prea mult la fotografie dar iubesc mult marea si de-a lungul timpului am observat cum se schimba aspectul ei functie de momentele zilei, cum isi schimba culoarea,  cum sunt luminati norii, cat de calma sau agitata este ( chiar daca ziua este agitata spre seara valurile scad si devine calma - exceptie zilele in care este furtuna) ;
citeam pe undeva ca in vechime oamenii care locuiau pe langa mare credeau mai mult in zei si idoli pentru ca locuind in apropierea marii cunosteau imensitatea si puterea naturii;
ar fi bine sa ma opresc ca am dat-o in povesti despre mare !!!  oO
saluta marea din partea mea ca anul acesta sansele sa ajung sa o vad sunt destul de mici !  :angel:
....marea este foarte frumoasa mai ales cand esti in larg si este furtuna de ti vine sa ti vomiti si matele din tine si zici ca niciodata nu o sa te mai intorci pe mare si totusi imediat cum s a linistit ai uitat tot si incepi sa observi cat de frumoasa este marea,,,,una peste alta chestiile astea nu trec fara sa lase urme ,mai ales cand te tine asa intr o bataiala si cate o saptamana la rand,nickyblu stie mai bine cum este, eu am ocolito in ultima vreme;:)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2113 : Sâmbătă, 14 Iulie 2012, 16:25 »
....marea este foarte frumoasa mai ales cand esti in larg si este furtuna de ti vine sa ti vomiti si matele din tine si zici ca niciodata nu o sa te mai intorci pe mare si totusi imediat cum s a linistit ai uitat tot si incepi sa observi cat de frumoasa este marea,,,,una peste alta chestiile astea nu trec fara sa lase urme ,mai ales cand te tine asa intr o bataiala si cate o saptamana la rand,nickyblu stie mai bine cum este, eu am ocolito in ultima vreme;:)

in mod cert noi cei care nu lucram pe vase nu avem cum sa cunoastem anumite aspecte ale vietii pe mare !  :coolsmiley:
in calatoriile mele am avut "norocul" (ca sa spun asa !!  :)) ca marea sa fie cat de cat calma, altfel nu stiu cum m-as fi descurcat cu "raul de mare"  oO
dar recunosc ca rasaritul si apusul soarelui in larg arata altfel decat de pe tarm  :bow:

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2114 : Sâmbătă, 14 Iulie 2012, 16:31 »
photo*
Fiecare cu ce-l doare. (pe mine, caldura din zilelele astea)

si parca prefer umbra unui copac intro zi calduroasa de vara decat o padure iarna  ;D