Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 907493 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #525 : Joi, 08 Iulie 2010, 20:20 »
Ayouni, iti trimit si eu flori pentru o primavara cum esti numai tu! (sper sa reusesc sa trimit poza)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #526 : Joi, 08 Iulie 2010, 21:28 »

ooo, awana, ce bucurie sa-l regasesc pe kim yushin aici! ce dor imi e de el si de bidam!

uite o floricica de cristal pentru tine, ca semn de multumire

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #527 : Vineri, 09 Iulie 2010, 21:59 »
manfred, gata cu nunta?
nu ne mai incanti cu ceva comentarii si poze?

maria, lasa-le naibii de povesti cu regulamentele de functionare and co. Tu de fapt ar trebui sa stii mai bine cum e la administrarea forumurilor, ca doar esti si tu implicata pe unul. Acum sint pe fuga dar  promit ca, vorba unui personaj celebru, "I'll be back !". Pentru ca tolba mosului nu s-a golit! :)
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

maria171

• Vizitator
« Răspuns #528 : Vineri, 09 Iulie 2010, 22:05 »
 :)
asa e manfred
sunt calauza intr-un forum si f cunoscuta si respectata
acolo lucrurile sunt serioase
un sfat dat aiurea poate costa o viata, de animal, e drept, pentru unii lipsit de importanta
asa  ca stiu cum " merge treaba "
dar sa ne intoarcem la nunta
desi am un gust amar si nu prea imi arde de petrecere

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #529 : Duminică, 11 Iulie 2010, 20:47 »
Maria, eu ţi-am lăsat gustul amar!?
Acum am ajuns în ţară, deci poţi să-mi spui exact ce te nemulţumeşte.
Că veni vorba despre salvat animale, am salvat şi eu nişte animale în Turcia şi şi de asta nu am avut timp să intervin pe forum.  :)
Un prieten se apucase să crească pui de găină că voia să manînce “ouă de casă de la găini umblătoare” şi se plîngea că nu reuşeşte că îi mor puişorii de mici. Văzînd locul în care îi “adăpostea” nici nu era de mirare. Aşa că m-am hotărît să-i construiesc (gratuit, fireşte) o căsuţă adevărată. A trebuit să trag tare şi să mă grăbesc cu construcţia pentru că trebuia să mă întorc în Romania aşa că m-am pricopsit şi cu o febră musculară de toată frumuseţea.  :)
Şi ca să fie tacîmul complet era să se şi adeverească zicala cum că “nici o faptă bună nu rămîne nepedepsită”, pentru că la sfîrşit cînd aranjam cărămizile sub picioarele căsuţei am văzut (din fericire!) că ceva se mişca in iarbă la vreo 5 cm de degetele mele, era un scorpion ce îşi agita furios/speriat codiţa cu “drăgălaşul” ei ghimpe otrăvit în căutarea intrusului! E a doua oară în viaţa mea cînd mi se întimplă să se apropie un scorpion la cîţiva centimetri de mînă.
Dar se pare că a meritat efortul, a doua zi dimineaţa, după o noapte petrecută în noua locuinţă, puişorii erau mult mai vioi! :)

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #530 : Duminică, 11 Iulie 2010, 21:09 »
Manfred, desigur ca au fost interesante pozele si comentariile. Mai asteptam noutati! Cand povestesti despre oamenii din alte tari, sincer vorbind, eu una parca ma si teleportez in acele locuri!

Mulţumesc pentru aprecieri! Răspunsul tău mi-a insuflat şi nişte idei noi!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #531 : Duminică, 11 Iulie 2010, 23:11 »
Manfred, desigur ca au fost interesante pozele si comentariile. Mai asteptam noutati! Cand povestesti despre oamenii din alte tari, sincer vorbind, eu una parca ma si teleportez in acele locuri!

Mulţumesc pentru aprecieri! Răspunsul tău mi-a insuflat şi nişte idei noi!
Manfred, daca raspunsul meu ti-a insuflat idei noi, inseamna ca nu degeaba scriu pe acest forum.

Offline mara

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #532 : Luni, 12 Iulie 2010, 11:34 »
Manfred, a fost cea mai inedita nunta la care am participat, virtual fireste. Multumesc ca m-ai invitat si pe mine. O zi buna! Fara scorpioni ;)

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #533 : Luni, 12 Iulie 2010, 14:01 »
Mara, in primul rind bine ai venit printre noi!
Iti multumesc pentru urari mai ales ca se pare ca de scorpioni nu am scapat nici in Romania. :)
Ba dimpotriva!

Offline mara

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #534 : Luni, 12 Iulie 2010, 20:38 »
Multumesc pentru primire. Bafta la starpit scorpioni sau macar sa-i poti evita. In Romania cam asta este ceea ce putem spera: sa-i putem ocoli.
Am privit inca odata foto cu casuta puisorilor. Maini de aur ai, prietenii recunoscatori iar puisorii super-incantati vor fi. O seara buna!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #535 : Marți, 13 Iulie 2010, 13:08 »
La floricica ta de cristal pentru mine ( multam ;D)  iti raspund cu o varianta ikebana de flori si sticla!!!  :D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #536 : Joi, 15 Iulie 2010, 00:59 »

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #537 : Joi, 15 Iulie 2010, 10:24 »
Interesant articolul cu primele fotografii realizate.
Am cautat si am mai gasit ca prima fotografie a unei alte planete decat Pamant a fost realizata in 1975 (Venus), iar a unei planete din afara sistemului solar in 2005.

Dupa cand au fost facute pentru prima data fotografiile vedem si cum a evoluat societatea umana si tehnologia care a permis realizarea de fotografii  performante.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #538 : Joi, 15 Iulie 2010, 13:24 »
Eu încă nu m-am lămurit cum de prima fotografie din spaţiu a fost făcută în 1946. Trebuie să mă documentez dacă se lansaseră primii sateliţi orbitali de pe atunci. Chiar, oare cînd o fi fost lansat primul satelit?

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #539 : Miercuri, 21 Iulie 2010, 23:30 »
Eu încă nu m-am lămurit cum de prima fotografie din spaţiu a fost făcută în 1946. Trebuie să mă documentez dacă se lansaseră primii sateliţi orbitali de pe atunci. Chiar, oare cînd o fi fost lansat primul satelit?

http://www.spatiusiastronomie.scienceline.ro/SPUTNIK__PRIMUL_SATELIT_ARTIFICIAL_AL_PAMANTULUI_5939_536_1.html

sper ca se poate deschide linkul  :)