Maria, eu ţi-am lăsat gustul amar!?
Acum am ajuns în ţară, deci poţi să-mi spui exact ce te nemulţumeşte.
Că veni vorba despre salvat animale, am salvat şi eu nişte animale în Turcia şi şi de asta nu am avut timp să intervin pe forum.

Un prieten se apucase să crească pui de găină că voia să manînce “ouă de casă de la găini umblătoare” şi se plîngea că nu reuşeşte că îi mor puişorii de mici. Văzînd locul în care îi “adăpostea” nici nu era de mirare. Aşa că m-am hotărît să-i construiesc (gratuit, fireşte) o căsuţă adevărată. A trebuit să trag tare şi să mă grăbesc cu construcţia pentru că trebuia să mă întorc în Romania aşa că m-am pricopsit şi cu o febră musculară de toată frumuseţea.

Şi ca să fie tacîmul complet era să se şi adeverească zicala cum că “nici o faptă bună nu rămîne nepedepsită”, pentru că la sfîrşit cînd aranjam cărămizile sub picioarele căsuţei am văzut (din fericire!) că ceva se mişca in iarbă la vreo 5 cm de degetele mele, era un scorpion ce îşi agita furios/speriat codiţa cu “drăgălaşul” ei ghimpe otrăvit în căutarea intrusului! E a doua oară în viaţa mea cînd mi se întimplă să se apropie un scorpion la cîţiva centimetri de mînă.
Dar se pare că a meritat efortul, a doua zi dimineaţa, după o noapte petrecută în noua locuinţă, puişorii erau mult mai vioi!