Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
almi_gabi:
La floricica ta de cristal pentru mine ( multam ;D) iti raspund cu o varianta ikebana de flori si sticla!!! :D
Saturnianul:
Prima data in fotografie
almi_gabi:
Interesant articolul cu primele fotografii realizate.
Am cautat si am mai gasit ca prima fotografie a unei alte planete decat Pamant a fost realizata in 1975 (Venus), iar a unei planete din afara sistemului solar in 2005.
Dupa cand au fost facute pentru prima data fotografiile vedem si cum a evoluat societatea umana si tehnologia care a permis realizarea de fotografii performante.
Saturnianul:
Eu încă nu m-am lămurit cum de prima fotografie din spaţiu a fost făcută în 1946. Trebuie să mă documentez dacă se lansaseră primii sateliţi orbitali de pe atunci. Chiar, oare cînd o fi fost lansat primul satelit?
Catherinna:
--- Citat din: Saturnianul din Joi, 15 Iulie 2010, 13:24 ---Eu încă nu m-am lămurit cum de prima fotografie din spaţiu a fost făcută în 1946. Trebuie să mă documentez dacă se lansaseră primii sateliţi orbitali de pe atunci. Chiar, oare cînd o fi fost lansat primul satelit?
--- Terminare citat ---
http://www.spatiusiastronomie.scienceline.ro/SPUTNIK__PRIMUL_SATELIT_ARTIFICIAL_AL_PAMANTULUI_5939_536_1.html
sper ca se poate deschide linkul :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă