Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
krissunu:
...zilele trecute am vizitat marea,.. si am descoperit ceva amuzant....
luciamanta:
--- Citat din: krissunu din Joi, 22 Iulie 2010, 01:35 ---...zilele trecute am vizitat marea,.. si am descoperit ceva amuzant....
--- Terminare citat ---
Krissunu, multumim pentru imagine; este interesanta, unica... Ma bucur ca ai fost la mare, sper ca te-ai simtit bine. O zi minunata si tot ce iti doresti!
Ayouni:
ooo krissunu, ce poza frumoasa, multam fain!
Saturnianul:
--- Citat din: Catherinna din Miercuri, 21 Iulie 2010, 23:30 ---
--- Citat din: Saturnianul din Joi, 15 Iulie 2010, 13:24 ---Eu încă nu m-am lămurit cum de prima fotografie din spaţiu a fost făcută în 1946. Trebuie să mă documentez dacă se lansaseră primii sateliţi orbitali de pe atunci. Chiar, oare cînd o fi fost lansat primul satelit?
--- Terminare citat ---
http://www.spatiusiastronomie.scienceline.ro/SPUTNIK__PRIMUL_SATELIT_ARTIFICIAL_AL_PAMANTULUI_5939_536_1.html
sper ca se poate deschide linkul :)
--- Terminare citat ---
Multumesc @Catherinna. Am putut deschide link-ul. Dar misterul s-a adincit. In articol scrie ca primul satelit artificial a fost lansat in 1957. Atunci cum de prima fotografie din spatiu s-a realizat in 1946? ;D
almi_gabi:
Inainte de Sputnik au existat un fel de aeronave robot ( navete) care aveau misiunea de a efectua fotografii ale pamantului si ale planetelor. Tot ele au dus primele animale (soareci, paianjeni )-top 10 -animale care au zburat in spatiu.
Am reusit sa incurc lucrurile si mai rau?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă