Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (107/826) > >>

Manfred:

--- Citat din: luciamanta din Luni, 05 Iulie 2010, 22:22 ---Manfred, desigur ca au fost interesante pozele si comentariile. Mai asteptam noutati! Cand povestesti despre oamenii din alte tari, sincer vorbind, eu una parca ma si teleportez in acele locuri!

--- Terminare citat ---

Mulţumesc pentru aprecieri! Răspunsul tău mi-a insuflat şi nişte idei noi!

luciamanta:

--- Citat din: Manfred din Duminică, 11 Iulie 2010, 21:09 ---
--- Citat din: luciamanta din Luni, 05 Iulie 2010, 22:22 ---Manfred, desigur ca au fost interesante pozele si comentariile. Mai asteptam noutati! Cand povestesti despre oamenii din alte tari, sincer vorbind, eu una parca ma si teleportez in acele locuri!

--- Terminare citat ---

Mulţumesc pentru aprecieri! Răspunsul tău mi-a insuflat şi nişte idei noi!

--- Terminare citat ---
Manfred, daca raspunsul meu ti-a insuflat idei noi, inseamna ca nu degeaba scriu pe acest forum.

mara:
Manfred, a fost cea mai inedita nunta la care am participat, virtual fireste. Multumesc ca m-ai invitat si pe mine. O zi buna! Fara scorpioni ;)

Manfred:
Mara, in primul rind bine ai venit printre noi!
Iti multumesc pentru urari mai ales ca se pare ca de scorpioni nu am scapat nici in Romania. :)
Ba dimpotriva!

mara:
Multumesc pentru primire. Bafta la starpit scorpioni sau macar sa-i poti evita. In Romania cam asta este ceea ce putem spera: sa-i putem ocoli.
Am privit inca odata foto cu casuta puisorilor. Maini de aur ai, prietenii recunoscatori iar puisorii super-incantati vor fi. O seara buna!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă