Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (509/826) > >>

Matei:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 19:20 ---Cu alte cuvinte, sa rezumam: femeile vad coarnele din prima si le vine greu sa creada ca e doar un miel cu gura pana la urechi. barbatii "vad" intai un nevinovat pui de gaina, care devine porc scroafa si consecutiv vin si coarnele.  :strambatura:

--- Terminare citat ---

ha ha ha! tare de tot, caro!
si mieii au cornite, nu-i asa?

Caroline:
Copacul postat de bit imi aduce aminte de un test cu copacul... Ce-ar fi sa incercam? Suna asa:

Pe o foaie alba, traseaza un patrat de de 10 / 10 cm si deseneaza un copac in interiorul acestuia. Eu ma risc sa interpretez, cat imi aduc aminte.

bit:
Aham! Si dupa aia nu vrei sa dau si Rorschach? Haidi, bre...lasa-mi monstruletii-n pace!  :bully:

Matei:
si mie imi plac tablourile lui vincent... culorile, lumina, caldura pe care -asa cum bine si frumos spunea micaela- le-a dat un suflet chinuit.
pe acest topic apreciez in schimb, cel mai mult, fotografiile, de ex cea a lui caro si a micaelei. bravo fetele!

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:26 ---Copacul postat de bit imi aduce aminte de un test cu copacul... Ce-ar fi sa incercam? Suna asa:

Pe o foaie alba, traseaza un patrat de de 10 / 10 cm si deseneaza un copac in interiorul acestuia. Eu ma risc sa interpretez, cat imi aduc aminte.

--- Terminare citat ---

cunosc testul, l-am mai facut si-n alte ocazii.
bag' seama ca iar suntem pusi sa desenam. totusi, hai ca o sa incerc, pe bune de data asta.  nu astepta prea curand. :)

micaela:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:26 ---Copacul postat de bit imi aduce aminte de un test cu copacul... Ce-ar fi sa incercam? Suna asa:

--- Terminare citat ---

"interpreteaza-ni-l" pe van gogh, prin copacul lui postat de bit.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă