Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (510/826) > >>

collin_pow:
Frumoase picturi si fotografii! Nu stiu de ce intr-un mod ciudat il asociez pe geniul intr-o ureche cu un anume pitic chinuit. Nu au un stil comun dar categoric ambii au forta in pensula desi unul a preferat acuarela uleiului:) Ma gandesc la Tolouse Lautrec. Cred ca ar fi fost prieteni buni daca s=ar fi cunoscut.

Caroline:
Aveam candva si Rorshard.  :happy:

micaela:

--- Citat din: collin_pow din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:40 ---Frumoase picturi si fotografii! Nu stiu de ce intr-un mod ciudat il asociez pe geniul intr-o ureche cu un anume pitic chinuit. Nu au un stil comun dar categoric ambii au forta in pensula desi unul a preferat acuarela uleiului:) Ma gandesc la Tolouse Lautrec. Cred ca ar fi fost prieteni buni daca s=ar fi cunoscut.

--- Terminare citat ---

da... si Toulouse Lautrec avea o anumita vigoare, o anumita "nervozitate" a liniei si chiar a culorii, ca si Van Gogh... poate ca aceasta "forta" era chiar expresia trairilor lor chinuitoare, chiar violente...

parca se cunoasteau...nu-mi mai amintesc.

Matei:

--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 18:27 --- ;D buna asta  :applause:

--- Terminare citat ---

cand ziceai buna asta, te refereai la postarea micaelei legata de faptul ca femeile vad cornitele dar cred ca sunt cucuie si prefera sa se minta.
de ce prefera sa se minta femeile?

PS guess, off topic, am vrut sa te felicit pentru deadline-ul tight pe care l-ai avut si l-a indeplinit dar nu mai gasesc postarea ta pe-aci; m-am gandit la tine atunci... si tot off topic, cand te vedem la master chef, ca sa te sustinem si sa ne mandrim cu tine acolo. 

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:51 ---cand ziceai buna asta, te refereai la postarea micaelei legata de faptul ca femeile vad cornitele dar cred ca sunt cucuie si prefera sa se minta.
de ce prefera sa se minta femeile?

--- Terminare citat ---
pe scurt sau pe larg?

pe larg: fiindca sunt indragostite si, desi capul si intuitia le striga in gura mare ca patrupedul barbatul acela nu e deloc ce trebuie, nu reusesc sa se detaseze din situatie si isi hranesc speranta intr-un viitor mai bun cu auto-minciuna ca dracul nu e chiar atat de negru. dar el este de fapt foarte negru si foarte cu coarne.

pe scurt: de fraiere.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă