Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
micaela:
frumoasa fotografia, Caro.
Ah, ce-mi place Van Gogu'. Pensulatia lui e atat de vibranta....
Am inceput sa-l iubesc in momentul in care i-am vazut tablourile "pe viu" si mi-au transmis foarte mult. au forta.
Am o atractie speciala pentru "camera (lui) din Arles", habar n-am de ce...perspectiva e "reinterpretata" (in pictura nu se tine neaparat cont de corectitudinea perspectivei), dar mi se pare foarte vie.
Mari_a:
Eu cand eram mica - cred ca aveam 12-13 ani - am gasit prin pod o carte fara coperte... Aruncata pe-acolo de una din surorile lui tata... Era despre unu' care si-a taiat o ureche...
micaela:
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:03 ---Eu cand eram mica - cred ca aveam 12-13 ani - am gasit prin pod o carte fara coperte... Aruncata pe-acolo de una din surorile lui tata... Era despre unu' care si-a taiat o ureche...
--- Terminare citat ---
ii era in plus, caci se pare ca era "intr-o ureche", saracul.... atata frumusete dintr-un suflet atat de chinuit... :-[
micaela:
azi, in drum spre sedinta cu parintii, undeva pe la Piata Romana, am vazut o batranica simpatica hranind porumbeii. Le vorbea. :) Era adorabila.
bit:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă